Buket Aydın ile Yüz Yüze 'Yılın En İyi Gündem Programı' ödülünü aldı

II. Uluslararası Ekonomi ve Proje Ödül Töreni, dün akşam gerçekleştirildi. Haberet Genel Yayın Yönetmeni, Buket Aydın'ın Haber Global'de sunduğu Buket Aydın ile Yüz Yüze programı Yılın En İyi Gündem Programı ödülünü aldı. Ödül törenine Aydın'ın yoğun programı nedeniyle Haberet Yazı İşleri Müdürü Cuma Obuz katıldı.

Buket Aydın ile Yüz Yüze 'Yılın En İyi Gündem Programı' ödülünü aldı

Aslan Yapım Medya kurucu ortakları Ergin Akarsu ve Ömer Soytürk'ün organizatörlüğünde düzenlenen, “II. Uluslararası Ekonomi ve Proje Ödül Töreni” iş, sanat, medya ve cemiyet dünyasını bir araya getirdi. Aslan Yapım Medya’nın yılın ilk organizasyonu olarak 4 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirdiği muhteşem gecede, yine farkını ortaya koyarak 2024 yılına görkemli bir başlangıç yaptı.

DoubleTree by Hilton Topkapı Hotel’de düzenlenen organizasyonun sunuculuğunu “Özge Ulusoy” ve “Yavuz Seçkin” gerçekleştirdi.

BUKET AYDIN İLE YÜZ YÜZE'YE ÖDÜL

Medya ve sanat dünyasından bir çok önemli ismi gecede yer aldı. Haber dünyasının önde gelen isimlerinden; Ela Rümeysa Cebeci, Benan Kepsutlu, Mehmet Altunışık, Gamze Uyguntürk, Yağmur Tanyıldız, Tv100 Magazin Hattı programı, Buket Aydın ile Yüz Yüze programı ve Tgrt Ana Haber Bülteni sunucusu Tuna Öztunç ödüllerle taçlandırıldı. Ebru Keskin, Süreyya Ayvazova, Beste Açar, Pınar
Eliçe, Mehmet Yenigün ve Ahmet Selçuk İlkan muhteşem şarkılarıyla geceye damga vurdu.

BİK Genel Kurulu’ndan reform niteliğinde kararlar O programa son verildi Buket Aydın GRT TV'de... Exxen üyelik iptali nasıl yapılır? 2024 Exxen abonelik iptali nereden yapılır?