İstanbul'da, Gazze'de öldürülen gazeteciler için 24 saat devam edecek tepki yayını başladı

Anadolu Yayıncılar Federasyonu İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden gazetecileri anmak ve saldırılara tepki göstermek için İstanbul'da aralıksız 24 saat sürecek canlı yayın başlattı. Anadolu'da yayın yapan 20 televizyon kanalı ile sosyal medya platformlarından canlı yayınlanan programda ulusal basından çok sayıda gazeteci yer alacak.

İstanbul'da, Gazze'de öldürülen gazeteciler için 24 saat devam edecek tepki yayını başladı
  • Sultanahmet Meydanı'ndaki tarihi Alman Çeşmesi'nin yanına kurulan sahnede "Filistin'de öldürülen gazeteciler için nöbetteyiz" yazısıyla birlikte İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden gazetecileri anmak ve saldırılara tepki göstermek için İstanbul'da aralıksız 24 saat sürecek canlı yayın başladı.
  • Saat 14.00 itibarıyla başlayan yayına ilk olarak AYF Başkanı Sinan Burhan, Akşam gazetesi yazarı Mustafa Kartoğlu ve CNN Türk spikeri Fulya Öztürk katıldı.
  • Anadolu'da yayın yapan 20 televizyon kanalı ile sosyal medya platformlarından canlı yayınlanan programda ulusal basından çok sayıda gazeteci yer alacak.
Fatih Altaylı'dan yakışıksız hareket 5 milyon TL değerindeki soruyu doğru bildi Levent Gültekin’e hapis cezası Buket Aydın ile Yüz Yüze'ye ödül