Seçimlerde oy kullanacak vatandaşlara adres beyanı uyarısı: Son gün 17 Mart

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olsan seçimlerde oy kullanmak isteyen vatandaşlara adres beyanı uyarısında bulundu. Yapılan duyuruda son günün 17 Mart Cuma olduğu anımsatıldı.

Seçimlerde oy kullanacak vatandaşlara adres beyanı uyarısı: Son gün 17 Mart

2023 seçimlerine son 2 ay kaldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Mart günü yaptığı basın açıklaması ve Resmi Gazete'nde ilan edildiği üzere seçimler 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak.

SON TARİH 17 MART
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, tüm seçmenlerin seçim öncesi adres beyanı yapmaları için son tarihin 17 Mart Cuma günü olduğunu bildirdi.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada adres beyanının nüfus müdürlükleri, Nüfusmatikler ve e-Devlet üzerinden yapılabileceği, seçim öncesi adres beyanı için son tarihin 17 Mart saat 23.59 olduğu ve 18 Mart itibariyle adres işlemlerinin, ilçe seçim kurulu kararı ile yapılacağı belirtildi.

Seçimlerde oy kullanacak vatandaşlara adres beyanı uyarısı: Son gün 17 Mart - Resim : 1

Seçimlerde oy kullanacak vatandaşlara adres beyanı uyarısı: Son gün 17 Mart - Resim : 2

Emek ve Özgürlük İttifakı’ndan seçime ittifak olarak girme kararı Vekil adaylığı için istifa eden Hatay Valisi hakkında ilk yorum 2023 seçimlerinde 15 ülkede daha sandık kurulacak Muharrem İnce "Kemal Bey lehine çekilirim"