Tanju Özcan, adaylara bu seçim pankart açmak yerine depremzedelere para göndermelerini teklif etti

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, milletvekili adaylarına seslendi. Özcan, tüm partilere ve adaylara, seçim için tanıtım pankartları ve araçlar yerine deprem bölgesine para yardımı yapmalarını önerdi. Bolu'da bu seçeneği değerlendirmek isteyen adaylara, resimlerinin ve dekontlarının bulunduğu tanıtımları ücretsiz yapacakları sözünü de verdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, milletvekili adaylarına seslendi.

Özcan konuşmasında, "Sadece Bolu'da bu seçim bütçeleri toplasanız 30-40 milyon lira arası para yapıyor. Diyorum ki ben bu seçim farklı olsun. Burada aday adayları, partiler, araç falan giydirmesin. O paraları depremzedelere göndersin. Kendilerini tanıtmak için pankart bastırmasınlar, diğer argümanlara yönelmesinler. Önerim şu; deprem bölgesine bunları para olarak göndersinler. Biz belediyemize ait 56 tane billboardumuz var artı önümüzdeki hafta 4 tane üç boyutlu reklam panomuz gelecek. Bakın bu aday adayları ve partiler, x parti y parti, AK Parti, CHP, İYİ Parti falan demiyorum. Biz diyoruz ki oraya yazalım. Nurettin bey örneğin adaylığını açıkladığı için söylüyorum, AK Parti milletvekili adayı, resmini ve dekontunu da koyarak deprem bölgesinde bulunan Samandağ Belediyesi veya AFAD'a, Valiliğe bu kadar bağış yapmıştır diye biz onları gelin ücretsiz yayınlayalım. Maksat kendinizi halka tanıtmaksa bunu böyle yapalım" ifadelerini kullandı.

Tanju Özcan, adaylara bu seçim pankart açmak yerine depremzedelere para göndermelerini teklif etti - Resim : 1

Özcan, konuşmasını "Böylelikle çağrılar buna olumlu olarak dönerse bu seçimde harcanacak milyarlarca liranın en azından bir kısmı dediğim yöntemlerle bölgeye ulaşırsa hem adaylarımız o bölgedeki yaraların sarılmasına katkı sağlamış olur hem o insanları unutmadıklarını gösterirler hem de dediğim gibi biz bunu Bolu'dan başlatalım. Benim çağrım bu öncelikle Türkiye'ye. İnanın bu makul, ben bunu kaç gündür düşünüyorum. Düşünüldüğünde son derece akıllıca, mantıklı, ayakları yere basan bir formül diye Türkiye'nin ve tüm siyasi partilerimizin onayına sunuyorum" sözleri ile devam ettirdi.

Bolu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Destici ile görüştü YSK'dan seçimde 'parmak boyası' kararı Mansur Yavaş görevi bırakacak mı? Mithat Sancar'dan CHP ziyareti açıklaması: "Millet ittifakıyla görüşeceğiz"