CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel duyurdu: Kadınların yerine oy kullanılmasına karşı çıkan milletvekili darp edildi!

Türkiye cumhurbaşkanını seçmek için ikinci kez sandık başında! Bugün sabah 08.00'den itibaren başlayan oy verme işlemlerinde 'sandık güvenliği'ne ekstra dikkat ediliyor. Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde kadınların yerine oy kullanılması iddiasına ilişkin olaya el atan milletvekili Ali Şeker'in darp edildiğini CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel duyurdu.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel duyurdu: Kadınların yerine oy kullanılmasına karşı çıkan milletvekili darp edildi!

CHP'li Özel, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde oy verme işlemleri sırasında usulsüzlükler meydana geldiğini duyurdu.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel duyurdu: Kadınların yerine oy kullanılmasına karşı çıkan milletvekili darp edildi! - Resim : 1Özel, kadınların yerine oy kullanılması gibi usulsüzlüklere itiraz eden CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker ve müşahitlerin darp edildiğini söyledi.

CHP'li isim ayrıca, Şeker ve müşahitlerin telefonlarının kırıldığını ve bölgedeki jandarma sayısını yetersiz olduğunu öne sürdü.

 Şanlıurfa Barosu’na kayıtlı avukatlardan Ronayi Paydaş da görevli oldukları Akçakale’nin Yazlıca kırsal mahallesinde AK Partililerce darp edildiklerini ve can güvenlikleri tehlikede oldukları için buradan ayrıldıklarını duyurdu.

CHP Şanlıurfa
Kılıçdaroğlu oy kullandı MHP Lideri Anıttepe Ortaokulu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı Akşener, oyunu Üsküdar'da kullandı