Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli görüşmesinin detayları ortaya çıktı! Süleyman Soylu kabinede olacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün akşam saatlerinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kritik bir görüşme yaptı. Yaklaşık 45 dakika süren görüşmeye dair detaylar kulislere yansıdı. Görüşmenin ana gündeminin Cumartesi açıklanması beklenen yeni kabine olduğu öğrenilirken bu noktada en çok merak edilen isimlerden Süleyman Soylu'nun görevine ilişkin bir detay öne çıktı. Kamuoyunca Soylu'nun Bakanlık görevine devam edeceği görüşü hakim.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli görüşmesinin detayları ortaya çıktı! Süleyman Soylu kabinede olacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde “sürpriz” bir görüşme gerçekleştirdi.

Yaklaşık 45 dakika süren görüşmenin en önemli gündem maddelerinden birinin de Erdoğan’ın cumartesi günü açıklaması beklenen “yeni kabine olduğu” kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli görüşmesinin detayları ortaya çıktı! Süleyman Soylu kabinede olacak mı? - Resim : 1

Cumhuriyet’ten Selda Güneysu’nun haberine göre, iki lider, Beştepe’de gerçekleştirdiği görüşmesinde Süleyman Soylu’nun durumunu netleştirdi.

SOYLU İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA DEVAM EDECEK Mİ?

Daha önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun TBMM’de yemin ettikten sonra, “bakanlık görevine devam edeceği” konuşuluyordu. Ancak Soylu’nun TBMM İçişleri Komisyonu Başkanlığı görevine getirileceği ileri sürüldü. Bir başka iddia da Soylu’nun Cumhurbaşkanı yardımcısı olacağı yönündeydi.

ABDULKADİR SELVİ'DEN YENİ KABİNE TAHMİNİ

Öte yandan dün akşam CNN TÜRK'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge Programında gazeteci Abdulkadir Selvi son kulis bilgilerini paylaşmış, "Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için bir şey demek için erken. Devlet Bahçeli ile görüşmenin sonucunu beklemeliyiz" ifadelerini kullanmıştı.

TBMM Başkanı

Numan Kurtulmuş
Cumhurbaşkanı Yrd.  Fuat Oktay
Cumhurbaşkanı Yrd.  Binali Yıldırım
Hazine Bakanı  Mehmet Şimşek
Adalet Bakanı  Mustafa Şentop
Çalışma Bakanı  Mehmet Selim Bağlı
Dışişleri Bakanı İbrahim Kalın
Sağlık Bakanı Ahmet Akça
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız
Gençlik ve Spor Bakanı  Fatih Şahin
Maliye Bakanı  Cevdet Yılmaz
İçişleri Bakanı  Hakan Fidan
Milli Eğitim Bakanı  Yusuf Tekin
Ticaret Bakanı  Nail Olpak
Sanayi ve Teknoloji Bakanı  Ömer Fatih Sayan
Tarım Bakanı  İbrahim Yumaklı
Milli Savunma Bakan  Hulusi Akar
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu
Kültür Bakanı  Ahmet Misbah Demircan
Turizm Bakanı  Menderes Türel
Aile Bakanı  Kübra Güran Yiğitbaşı
Orman ve Su Bakanı  Veysel Eroğlu
Afad ve Göç Bakanlığı  Mehmet Güllüoğlu
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli görüştü Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabındaki o bilgiyi değiştirdi Kılıçdaroğlu MYK üyelerinin istifasını mı istedi? Selvi yazdı: İmamoğlu aday olacak mı?