Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mamak'ta düzenlenen mitingde halka seslendi! "İnce niye çekildi anlamadım. Doğrusu üzüldüm"

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Mamak'ta düzenlenen mitingde halka seslendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesiyle ilgili, "İnce niye çekildi anlamadım. Doğrusu üzüldüm. Ne oldu da çekildi acaba? Bilemiyorum. Önemli olan milletimin vereceği karar." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mamak'ta düzenlenen mitingde halka seslendi! "İnce niye çekildi anlamadım. Doğrusu üzüldüm"

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Mamak'ta düzenlenen mitingde halka seslendi.

Erdoğan'ın Mamak konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"Rakamı aldım burada şu an 100 bin kişi var. Pazar günü inşallah balkon konuşmamızın hazırlığını yaptınız mı? Sandıklar patlamalı." 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mamak'ta düzenlenen mitingde halka seslendi! "İnce niye çekildi anlamadım. Doğrusu üzüldüm" - Resim : 1Bugün Ankara'da 3 ayrı miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biraz önce Pursaklar’daydık. Orada da görülmeye değer bir manzara vardı. Birazdan Sincan’a geçeceğiz. Orada da kardeşlerimizle bir araya geleceğiz. Ziyaret ettiğimiz her şehirde milletimizin Türkiye Yüzyılını nasıl sahiplendiğini görüyoruz. Pazar günü balkon konuşmamızın hazırlığını yaptınız mı?" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mamak'ta düzenlenen mitingde halka seslendi! "İnce niye çekildi anlamadım. Doğrusu üzüldüm" - Resim : 2Erdoğan, "Sandıklar patlamalı. Şu karşımda gördüğüm kararlılık bizim de çalışma şevkimizi arttırıyor. Bugün burada 2007’de vesayete meydan okurken yaşadığımız duyguları hissettim." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mamak'ta düzenlenen mitingde halka seslendi! "İnce niye çekildi anlamadım. Doğrusu üzüldüm" - Resim : 3Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesiyle ilgili, "Şimdi ne yaptı adaylardan bir tanesi adaylıktan çekilmiş. Tabi niye çekildi anlamak mümkün değil. Doğrusu üzüldüm. Keşke bu yarış sonuna kadar devam etseydi. Şimdi biz diğerleriyle devam ediyoruz. Önemli olan benim milletimin vereceği karar." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mamak'ta düzenlenen mitingde halka seslendi! "İnce niye çekildi anlamadım. Doğrusu üzüldüm" - Resim : 4CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında konuşan Erdoğan, "Bay Bay Kemal’in geçmişi bu, bugünü bu, hayal ettiği Türkiye bu. Önlerine gelene makam mevki vaat ederek milletin kazanımlarını yıkma tehditti savurarak bu milletin yönetimine talip olunur mu?" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mamak'ta düzenlenen mitingde halka seslendi! "İnce niye çekildi anlamadım. Doğrusu üzüldüm" - Resim : 5Erdoğan konuşmasına, "Az önce gördüğünüz manzara biz Atatürk Havalimanı’na indik bizden önce Bay Bay Kemal gelmiş FETÖ’cüler onu alıyorlar geçiriyorlar ve Bakırköy Belediye Başkanı’nın evine gidiyor ve kahvesini içiyor. Orada Erdoğan’ı nasıl vuracaklar onu izliyor. Biz Atatürk Havalimanı’na indiğimizde savaş uçakları üzerimizden geçiyordu." şeklinde devam etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mamak'ta düzenlenen mitingde halka seslendi! "İnce niye çekildi anlamadım. Doğrusu üzüldüm" - Resim : 6CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 300 milyar dolar vaadi hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "PKK’lıları FETÖ’cüleri ceza evinden salma, devlete doldurma sözüyle belki birilerine şirin görüne bilirsin ama millet size ülkesini teslim etmez. Bu Selo, kimdir bu Selo. Bu Selo Diyarbakır’da 51 Kürt kardeşimizin ölümüne neden olan haindir. Ve 51 Kürt kardeşimizi öldüren bu Selo şimdi Kılıçdaroğlu ve diğerleri bunu kurtarmak için çalışıyorlar. Başaramayacaksınız. Allah’ın izniyle biz geliyoruz yine. Başaramayacaksınız. Tefecilere ülkenin kaynaklarını akıtma vaadiyle belki Londra’nın tefecilerinden 300 milyar dolar getirecekmiş. Nerede bu paralar böyle yollara savruldu. Şimdi bir de LGBT çıktı. LGBT gibi sapkın akımlara mavi boncuk dağıtarak belki İstanbul’un belli semtlerinden alkış alabilirsin. Ama bu millet sana bu ülkeyi teslim etmez." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mamak'ta düzenlenen mitingde halka seslendi! "İnce niye çekildi anlamadım. Doğrusu üzüldüm" - Resim : 7

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mamak'ta düzenlenen mitingde halka seslendi! "İnce niye çekildi anlamadım. Doğrusu üzüldüm" - Resim : 8

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mamak'ta düzenlenen mitingde halka seslendi! "İnce niye çekildi anlamadım. Doğrusu üzüldüm" - Resim : 9

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mamak'ta düzenlenen mitingde halka seslendi! "İnce niye çekildi anlamadım. Doğrusu üzüldüm" - Resim : 10

Ankara Recep Tayyip Erdoğan
İnce'ye kumpas sonrası Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanlığına mı? Muharrem İnce'ye yurt dışında verilen oylar ne olacak? Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da İnce giderayak Millet İttifakı'nı topa tuttu