Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın: Milleti kandıranlar da ortaya çıkmıştır

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, Cumhurbaşkanı seçimi 2. turunun ardından Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Daha önce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 53'e yakın bir oyla kazanacağını söyleyen ve isabetli bir tahminde bulunan Aydın, "Günün sonunda objektif yorum yapanlar da milleti kandıranlar da ortaya çıkmıştır" ifadelerini kullandı.

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın: Milleti kandıranlar da ortaya çıkmıştır

Cumhurbaşkanı seçimi 2.turunu kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 52 oy alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kazandı.

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, Haberet Youtube Kanalı'nda yaptığı programlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaklaşık yüzde 53'lük oyla Kemal Kılıçdaroğlu karşısında seçimi kazanacağını ifade etmişti.

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın: Milleti kandıranlar da ortaya çıkmıştır - Resim : 1

Aydın'ın bu yorumu bazı kesimler tarafından sert eleştiriler almıştı. Buket Aydın, seçimin sonuçlanmasının ardından sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.

Aydın, Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı: Biz bu süreçte bazıları gibi "temennimizi" yorum diye millete satmadık. Öngörü paylaştık. Umarım ders alırsınız. Günün sonunda objektif yorum yapanlar da milleti kandıranlar da ortaya çıkmıştır.

Instagram hesabından da bir paylaşım yapan Aydın, şu ifadeleri kullandı: Biz aynı ülkenin insanıyız kazanan kaybeden diye bir şey olamaz. Bundan sonra önümüze bakalım ekonomiyi ve çocuklarımızın geleceğini düşünelim.

Geceye son bir not bırakan Buket Aydın, "Bu geceye notum... Keyfim yerinde çünkü söylediğim her şey doğru çıktı ama bazı hazımsızlar bunu bile idrak edemeyecek kadar kapasitesiz." ifadelerini kullandı.

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın: Milleti kandıranlar da ortaya çıkmıştır - Resim : 2

Kılıçdaroğlu'na sert sözler söyledi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında konuştu Kemal Kılıçdaroğlu 11 şehirde oy kaybetti Millet İttifakı ayrı ayrı açıklama yapacak