İstifa eden Onursal Adıgüzel’e sorduk: Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmeli mi?

Haberet YouTube kanalında Anlat Bakalım programına konuk olan CHP'li Onursal Adıgüzel, kendi istifasının ardından Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan istifa çağrıları hakkında konuştu. Adıgüzel, "Genel başkanımız gerekli değerlendirmeleri yapacaktır" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından Türkiye, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa edip etmeyeceğini tartışıyor. İlk tur seçimlerinin gerçekleştiği 14 Mayıs gecesi partisine ve kendisine gelen eleştirilerin ardından Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Onursal Adıgüzel, Anlat Bakalım programında kendisine yöneltilen 'Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmeli mi?' sorusunu yanıtladı.

Haberet'te yayınlanan hazırlayıp sunduğum 'İlknur Yılmaz ile Anlat Bakalım' programına konuk olan CHP'li Onursal Adıgüzel, Kemal Kılıçdaroğlu için "Türkiye için hangisi daha hayırlı oluyorsa o konuda bir tercih yapacaktır" diye konuştu.

Onursal Adıgüzel şu ifadeleri kullandı:

"Ben genel başkanımızla 13 yıla yakın bir süredir çalışıyorum. Birlikte çalıştık, çok önemli de bir süreç geçirdik. Burada da alınan yüzde 48'lik bir oy var. Hiç de tabii ki azımsanacak bir oy değil. Fakat tabii bu değerlendirme süreçlerinde bence genel başkanımız da çok tecrübeli bir siyasetçi. Gerekli değerlendirmeleri yapacaktır. Türkiye için hangisi daha hayırlı oluyorsa o konuda bir tercih yapacaktır ama kendisiyle bu konularla ilgili bir iletişimim olmadı ne yapacağıyla ilgili. Bence partinin değerlendirme süreçlerini izlemek gerekiyor”

Kaynak: haberet.com

1 oyu verenin peşine düştüler Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda devir teslim Enerji Bakanlığı görevini devraldı! O sözler sonrasında boğazı düğümlendi CHP’de yeni MYK belli oldu