İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sözleri İzmir'e damga vurdu: Kocam ilk defa milli oldu

Millet İttifakı seçim çalışmaları kapsamında İzmir'de miting gerçekleştirdi. Mitingde altılı masanın liderleri teker teker çıkıp açıklamalarda bulunurken Meral Akşener'in eşi ile ilgili sözleri sosyal medyada gündem oldu. Meral Akşener söze başlarken, "Herkes eşini getirince ben de kocamı getirdim. İlk defa milli oldu utandı hemen arkaya kaçtı." dedi.

Millet İttifakı 14 Mayıs seçimlerine hazırlık kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

İzmir'de Millet İttifakı miting yaptı. Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, açıklamalarda bulunmadan önce altılı masanın ortakları teker teker sahneye çıkıp açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'ndan önce sırayla Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal,  Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve son olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener açıklamalarda bulundu.

"EŞİM İLK DEFA MİLLİ OLDU"
Akşener'in eşi ile ilgili sözleri ise mitinge damga vurdu. Akşener, "Herkes eşini getirince ben de kocamı getirdim. İlk defa milli oldu utandı hemen arkaya kaçtı." dedi.

İşte Meral Akşener'in İzmir mitingindeki açıklamaları:

Herkes eşini getirince ben de kocamı getirdim. İlk defa milli oldu utandı hemen arkaya kaçtı.

Atatürk'ün hemşehrileri İzmir... Atatürk'ümüzün hemşehrisiyim. Türkiye'nin kurtulmasının son noktası İzmir...

Çakabey'in İzmir'ine tarih bilgisi olmayanlar gavur İzmir dedi. İzmir insanlara gavur olmamayı öğreten şehirdir. Bizi istismar eden işgalci diyenlere dersini verecek.

İzmir'e gavur diyenler cumhuriyeti kuranlara 2 ayyaş dediler. Sonra ne oldu o söze karşı önce kadınlar sonra gençler ayağa kalktı. 14 Mayıs akşamı 13. cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu seçilecek

13. cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu seçilecek. Sayın Erdoğan ve arkadaşlarını da nezaketle yolcu edeceğiz..

Size saygım sonsuz ama her aileden bir oy istiyorum. Şu ana kadar en fazla en çok eziyet gören benim.

Bana söylenen tüm kadınlara söylendi. Bana fosforlu dendi kocasını aldattı dendi. Gençlere sulfi dendi kadınlara sürtük dendi. Sizden oy istiyorum sizlere ihtiyacım var birlikte başaracağız.

Meral Akşener altılı masa İYİ Parti
Karamollaoğlu'ndan Sivas gafı Son dakika! Millet İttifakı İzmir Mitinginde! Parti başkanları sırayla açıklamalarda bulundu Millet İttifakı'nın İzmir Mitingi'ndeki kalabalık AK Parti'nin Ankara Mitingi'nde kalabalık dikkat çekti