İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun sözleri kafa karıştırdı! MHP-İYİ Parti'nin birleşme sinyalleri mi?

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun Millet İttifak'ına yönelik sözleri seçime sayılı günler kala 6'lı masada yeni bir kriz çıkartacak cinsten. Ağıralioğlu, konuşmasında Millet İttifak'ının HDP ile aynı safta yer alan tutumunu kesinlikle kabul etmediğinin altını çizerken bazı sözleri de "MHP-İYİ Parti birleşir mi?" dedirtti. İşte Ağıralioğlu'nun o açıklamaları...

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun sözleri kafa karıştırdı! MHP-İYİ Parti'nin birleşme sinyalleri mi?

Son dakika haberi... Millet İttifakı'nın ortak adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu hafta HDP kuruluyla bir araya gelecek görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından ortaya çıkan kareyle ittifaktan tepkiler gelmeye başladı.

 Bu isimlerden biri de İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu. Ağıralioğlu, TBMM'de gerçekleştirdiği açıklamalarla adeta 6'ı masanın ortasına bir bomba attı.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun sözleri kafa karıştırdı! MHP-İYİ Parti'nin birleşme sinyalleri mi? - Resim : 2

Yavuz Ağıralioğlu'nun, "Bundan sonraki ilk seçim Türk milliyetçiliği bütün bir memleketi tüm renkleri ile ayağa kaldıracak." sözleri "MHP-İYİ Parti'nin birleşme sinyalleri mi?" dedirtti.

İşte Ağıralioğlu'nun kafa karıştıran o konuşması:

"Türk milliyetçilerinin birbirlerinin boğazına sarıldığı son seçimdir bu. Türk milliyetçilerinin birbirlerinin boğazını sıkarak bu memlekette en şerefli makamları bölücülüğün hedefi haline getiren acziyete sebep olmak bu yüzden de memleketin bu irade sıkışmasında mesul olmakla geçirdiği son seçimdir. Yarın memleketi yönetme adına içine düştükleri son zillettir.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun sözleri kafa karıştırdı! MHP-İYİ Parti'nin birleşme sinyalleri mi? - Resim : 3

Bundan sonraki ilk seçim Türk milliyetçiliği bütün bir memleketi tüm renkleri ile ayağa kaldıracak. Bu birbirlerini boğazlayıp memleketin makamlarını bu bölücülüğün elinden kurtaracaktır. Hepimizin namus borcudur. İnanın bunu göreceksiniz belki bu seçim sanki başka seçimler doğuracak gibi gelen bu seçim bundan sonra memleketini sarıp sarmalayacak ve sadece siyaseten olanı biteni gördüm diye analiz eden değil, olanı biteni gördüm yönetiyorum diyen bir Türk milliyetçiliğinin iradesine şahit olacaktır. Milletin bizi yürüyeceğimiz yolda hangi ilkelerle göreceğini ihbar ediyorum millet vicdanına. Biz kazanmak için her yolu mübah görenler değil, Türk milletini bu kıskaç içerisinde sarıp sarmalayacaksak partilere ayırmadan bütün bir milleti sarıp sarmalayacağız."

İYİ Parti altılı masa
Ali Babacan'dan Yavaş'a: İmzaları geri sararsak kazak sökülür Kılıçdaroğlu'nun adaylık başvurusu yapıldı HDP Cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacak Gökhan Zan ile Ünal Karaman İYİ Parti’de! 2 isim partiden milletvekili aday adayı oldu