Kemal Kılıçdaroğlu kaybetti! CHP olağanüstü kongreye gidiyor

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu 12. kez kaybetti. Peki bu geceden sonra CHP'de neler olacak? Kulis bilgilerine göre CHP en hızlı şekilde olağanüstü kongreye gidecek. CHP'nin yeni genel başkanı olarak konuşulan isim ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu olurken Kılıçdaroğlu'nun bu günden sonra ne yapacağı merak ediliyor.

Kemal Kılıçdaroğlu kaybetti! CHP olağanüstü kongreye gidiyor

Türkiye 14 Mayıs'ta adayların yüzde 50+1 oranını geçememesi sebebiyle bugün tekrar sandık başına gitti.

Bugün yüzde 84 katılım ile tam anlamıyla bir demokrasi şölenine imza atıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 17. kez kazanırken, muhalefetin adayı Kemal Kılıçdaroğlu 12. defa kaybetmiş oldu.

KEMAL KILIÇDAROĞLU NE YAPACAK?
Peki CHP'de bundan sonra neler olacak? Milletvekili olmayan Kemal Kılıçdaroğlu ne yapacak?

Edinilen kulis bilgilerine göre CHP'yi gelecek günlerde olağanüstü kongre bekliyor. Partinin başına gelmesi beklenen en güçlü aday ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu.

CHP'NİN YENİ BAŞKANI KİM OLACAK?
Öte yandan iddialara göre CHP içindeki güçlü isimlerinde başkanlık koltuğunu zorlaması bekleniyor.
CHP Genel Başkanlığı için adı geçen en kuvvetli isim Ekrem İmamoğlu. CHP içindeki kuvvetli isimlerin adaylığı deneyeceği konuşuluyor.

Kaynak: haberet.com

Cumhurbaşkanlığı seçimi 1. tur ve 2. tur oy sayıları ve oy oranları Sözcü seçimleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazandığı "Adam yine kazandı" başlığıyla duyurdu Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadına şiddet bizde haramdır YSK kesin seçim sonuçları ne zaman açıklanacak?