Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin imza kampanyasının bittiği iddia edildi! Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan iddialara ateş püskürdü

Muharrem İnce'nin Parti Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal'ın "Muharrem İnce 100 bin imzaya ulaştı" dediği video bir anda sosyal medyada yayılmaya başladı. 7 saniyelik videonun aslı çok başka çıktı. Özkal, yayılan videonun katıldığı bir yayında Muharrem İnce’ye sosyal medyada yapılan algı operasyonundan bahsettiği kısmın kesilmesi sonucu ortaya çıktığını belirterek videoyu yayanlardan şikayetçi olacağını açıkladı.

24 Mart itibariyle Muharrem İnce cumhurbaşkanı adayı olmak için henüz 100 bin imzaya ulaşabilmiş değil. Seçmenlerce aday gösterilerek cumhurbaşkanı adayı olacak siyasilerin 100 bin imza toplama işlemi sürüyor. 

Sosyal medyada bir kullanıcı Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan’ın bir videosunu paylaşarak Muharrem İnce’nin 100 bin imzaya ulaştığını ve daha fazla imzaya gerek kalmadığını söylediğini iddia etti. 

"EMEĞİMİZİ YEDİRTMEYECEĞİZ"
İddialar sonrası Parti Sözcüsü Özkal, sosyal medyadan "Emeğimizi yedirtmeyeceğiz" diyerek işin aslını ispat etti ve paylaşımı yapanları ifşa ederek hukuk yoluna başvuracaklarını söyledi.

Özkal'ın katıldığı bir yayından kesilip alınan cümlenin aslında İnce’ye yönelik yapılan spekülasyonları anlattığı esnada kullandığı ortaya çıktı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin imza kampanyasının bittiği iddia edildi! Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan iddialara ateş  püskürdü - Resim : 1

TV100 yayınına katılan Özkal, adaylar için imza toplama sürecinden bahsettiği videoda şu ifadeleri kullanıyor:
“Memleket Partisi’ne şu an her yönden bir troll saldırısı bulunmaktadır. ‘Sayın Muharrem İnce’nin 100 bin adaylık imza süreci bitmiştir, dolmuştur. 100 bin imzayı toplamıştır, bundan sonra gelecek olan başvurularda ceza alınmaktadır’ gibi yalan, yanlış, FETÖ’cü taktiklerle, trolller ne yazık ki Memleket Partisi’ne saldırmaktadır bizim AKP ile işbirliği yaptığımızı söyleyerek. Bunu ne yazık ki, başka partilerin trolleri de yapıyor.” 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin imza kampanyasının bittiği iddia edildi! Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan iddialara ateş  püskürdü - Resim : 2

İYİ Parti'de istifa depremi mi yaşanacak? İYİ Parti'de milletvekili aday adayı sayısı açıklandı Cumhurbaşkanı adaylarının üçüncü gün imza sonuçları açıklandı Devlet Bahçeli: Cumhur İttifakı'nın iktidarı sürekli ve kalıcı olacaktır