Müge Anlı'ya AK Parti'den milletvekili adaylığı teklif edildi mi? Hakkındaki iddialara canlı yayında cevap verdi

Yazar Talat Atilla, bugünkü köşesinde, "İktidar partisi Müge Anlı'ya Milletvekili adaylığı teklif etti. İktidar kulislerinde Anlı'nın yüzde 2 ile 2,5 oyu olduğuna inanılıyor" şeklinde bir kulis bilgisi paylaşmıştı. Müge Anlı, Atilla'nın ifadelerine canlı yayında yaptığı açıklamayla karşılık verdi. Anlı, “Böyle oturduğunuz yerden benimle ilgili abuk sabuk haberler yapmayın vallahi. Benim hiç siyasetle alakam yok. Yapmak istersem, onu da biliyorsunuz ki yaparım” dedi.

Gazeteci Talat Atilla, AK Parti'nin Müge Anlı, Hilal Kaplan, Hasan Basri Yalçın, Halime Kökce ve Şebnem Bursalı'ya milletvekili adaylığı teklif ettiğini yazdı. Atilla, "İktidar kulislerinde Anlı'nın yüzde 2 ile 2.5 oyu olduğuna inanılıyor" dedi.

O iddiaların detayları için tıklayınız

‘AK Parti adaylık teklif etti’ iddiaları sonrası Anlı'dan açıklama geldi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü bölümünde kendisiyle ilgili iddiaları okuyan Anlı, cevaplarını peş peşe sıraladı.

"BİR KERE 2.5 ÇOK AZ"
Müge Anlı, şunları söyledi:

"Milletvekilliği teklifi gelmiş bana AK Parti'den. Ama iktidar kulislerinde benim yüzde 2 ve 2 buçuk oyum olduğuna inanılıyormuş. Bir kere çok az. Sırf 2 buçuğa razı olmam. Niye 2.5 olsun ya! Ben bugün kendim aday olsam görün bakalım yüzde kaç oy alıyorum. Hiç! Ama böyle oturduğunuz yerden benimle ilgili abuk sabuk haberler yapmayın vallahi. Benim hiç siyasetle alakam yok. Yapmak istersem, onu da biliyorsunuz ki yaparım. Meclis'te de kadınlar görürsünüz, bakanlıkta da kadınlar görürsünüz, ekranda da kadınlar görürsünüz. İstesem yaparım ama yok."

 Müge Anlı'ya AK Parti'den milletvekili adaylığı teklif edildi mi? Hakkındaki iddialara canlı yayında cevap verdi - Resim : 2