Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından Erkan Baş'ın sözleri tekrardan gündem oldu: Muharrem Bey çekiliyorsa ben de çekilirim

Seçimlere son 3 gün kala Türkiye'nin ve dünyanın gündeminde Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesi yer alıyor. İnce'nin yaptığı açıklamaların ardından, İnce'ye adaylıktan çekilmesi yönünde kendisinin de çekileceğini söyleyen TİP Genel Başkanı Erkan Tan'ın ifadeleri tekrardan gündem oldu. Baş, "Muharrem Bey çekiliyorsa ben de çekilirim. Bir problem yok bizim açımızdan. Tek koşulu benim çekilmemse, hemen çekilsin" demişti.

Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından Erkan Baş'ın sözleri tekrardan gündem oldu: Muharrem Bey çekiliyorsa ben de çekilirim

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bugün yaptığı açıklamalarda Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı.

İnce'nin açıklamalarının ardından gözler TİP İstanbul Milletvekili Adayı olan TİP Genel Başkanı Erkan Baş'a çevrildi. Erkan Baş, İnce'ye Cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesi yönünde çağrı yapmıştı.

Baş, İnce'nin adaylıktan çekilmesi için yaptığı çağrısında "Sayın İnce, bu işi ilk turda bitirebiliriz. Bir seçime kaybetmek için girilmez. Kaybettirmek istiyorsanız da, Kemal Bey'e değil Tayyip Erdoğan'a kaybettirmeyi seçin." ifadelerini kullanmıştı.

"MUHARREM ÇEKİLİRSE BEN DE ÇEKİLİRİM"
İnce'nin de Baş'a çekilme çağrısı yapmasının ardından Baş, "Muharrem Bey, benim için 'Çekilsin' demiş. Benim çekilmem bir işe yarayamıyor ki. Çok istiyorsa buyursun gelsinler, Muharrem Bey çekiliyorsa ben de çekilirim. Bir problem yok bizim açımızdan. Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığından çekilmek için koşulu Erkan Baş'ın milletvekili adayı olmamasıysa, buyursun hemen çekilsin." şeklinde karşılık vermişti.

İnce'nin adaylıktan çekilmesinin ardından Baş'ın bu sözleri tekrardan gündem oldu.

cumhurbaşkanlığı seçimi Muharrem İnce Memleket Partisi
"Kasetle geldi adaylardan birisini saf dışı bıraktı" İnce adaylıktan çekildi! Haberet YSK'ya sordu Muharrem İnce'nin çekilmesinin ardından gözler Sinan Oğan'a çevrildi! Oğan adaylıktan çekilecek mi? DP Genel Başkanı Gültekin Uysal Muharrem İnce'nin adalıktan çekilişini değerlendirdi