Muharrem İnce'ye ait olduğu iddia edilen sosyal medya paylaşımıyla ilgili soruşturma başlatıldı

Seçimlere sayılı günler kala sosyal medyadan peş peşe ifşa videoları ve paylaşımları yapılıyor. Son olarak Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce için yapılan çirkin paylaşımların ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı olaya el attı ve İnce'ye ait olduğu iddia edilen sosyal medya paylaşımıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Muharrem İnce'ye ait olduğu iddia edilen sosyal medya paylaşımıyla ilgili soruşturma başlatıldı

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne sayılı günler kala sosyal medyada her gün yeni bir ifşa videosu ve paylaşımları yapılmaya devam ediliyor.

Son olarak Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'ye ait olduğu iddia edilen bazı müstehcen fotoğraflar paylaşıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
İnce'ye ait olduğu iddia edilen sosyal medya paylaşımıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından resen soruşturma başlatıldı.,

MUHARREM İNCE, SAAT 14.00'DA BASIN AÇIKLAMASI YAPACAK
Öte yandan Memleket Partisi tarafından yapılan açıklamada Genel Başkan Muharrem İnce'nin saat 14.00'te kameraların karşısına geçeceği ifade edildi. İnce'nin çekilme kararını mı açıklayacağı yoksa sosyal medyada yer alan iddialara ilişkin bir konuşma yapacağı bilinmiyor.

Memleket Partisi Muharrem İnce
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerin sorularını cevapladı! The Economist'ten Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na tam destek! Muharrem İnce cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Kürt vatandaşlara seslendi: Kimse silah zoruyla iradesine ipotek k