Seçime son 4 gün kala Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Manisa ve İzmir mitingleri iptal edildi

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne son 4 gün kaldı. Seçim öncesi adayların mitingleri devam ederken, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin İzmir ve Manisa mitingleri iptal edildi.

Seçime son 4 gün kala Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Manisa ve İzmir mitingleri iptal edildi

Seçimlere son 4 gün kala adayların mitingleri son hızla devam ediyor. Seçim öncesi, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin gerçekleştireceği Manisa ve İzmir ziyaretlerinin iptal edildiği duyuruldu.

NEDEN İPTAL EDİLDİ?
Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin sağlık sorunları sebebiyle İzmir’e ve Manisa’ya gerçekleştireceği ziyaretlerin iptal edildiği duyuruldu. İnce’nin sağlık probleminin ne olduğuna ilişkin ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Seçime son 4 gün kala Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Manisa ve İzmir mitingleri iptal edildi - Resim : 1
Muharrem İnce'nin İzmir ziyareti kapsamında Karşıyaka Çarşı’da esnaf turu yaptıktan sonra Manisa’da gençlik buluşmasına katılacağı duyurulmuştu.

Memleket Partisi Muharrem İnce Manisa İzmir
Kılıçdaroğlu Aydın'da açıklamalarda bulundu Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: ona Türkiye emanet edilemez İstanbul 1. bölge, 2. bölge ve 3. bölge ilçeleri hangileri? Türkiye 14 Mayıs Pazar günü sandığa gidiyor! Nelere dikkat etmeliyiz?