Son dakika haberleri... Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarda bulundu! Ben terör örgütleriyle oturmam

Son dakika haberleri... Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu basın toplantısı düzenledi. Halkın Millet İttifakı'nın tepkisine yönelik bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Ben terör örgütleriyle oturmam" dedi. 28 Mayıs'taki seçimlerin önemine de değinen Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu, "Vatanını seven sandığa gelsin" şeklinde konuştu.

Son dakika haberleri... Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarda bulundu! Ben terör örgütleriyle oturmam

Millet İttifakı Genel Başkanları, dün akşam CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ev sahipliğinde yapılan toplantıda bir araya gelmişti.

İttifakın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu basın toplantısı düzenledi.

Son dakika haberleri... Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarda bulundu! Ben terör örgütleriyle oturmam - Resim : 1

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından derlenenler;
14 Mayıs geride kaldı 28 Mayıs günü Cumhuriyetimiz için devletimiz ve milletimiz için yeniden çok önemli bir seçime gidiyoruz. o gün 2 aday ve iki farklı anlayış, karşınıza çıkacak. İlk turda bize inanan 25 milyon seçmen üzere oyunu kullanan vatandaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.

Erdoğan iktidarının küstahlığına ilk turda dur dedim. İktidarın oyları önemli ölçüde, 7 puan geriledi. Bunu bütün milletim bilsin.

Sevgili vatandaşlarım maalesef demokrasi şöleniyle geçmesi beklenirken Erdoğan'ın yalanlarıyla gölgelendi. Ben karşımda daha açık ve daha mert bir rakip görmek isterdim. Miting meydanlarında montajlanmayan görüntülerle konuşan aday hak ediyor milletimiz. Siyasi kültürümüz bir kez daha lekelendi.

Milletimizi çaresizlik için aldatmaya çalışanlar amaçlarına ulaşamadı. Vatandaşlarımız bu görevi onlara vermeyecek. Milletimiz ilk turda yetkiyi iktidara vermeyerek bu sistemden ve bu zihniyetten memnuniyetsizliğini ortaya koydu. Milletimiz bize de çok etkili bir mesaj verdi. Kimi vatandaşlarımız sandığa gitmedi, kimisi de gidip tepkisel oy kullandı.

Şunu da açık yüreklilikle belirteyim, sizlerin mesajını aldık. Adalet ve bereketi getirmek için milyonlarca vatandaşlarımıza ulaşmalıyız.  

Son dakika haberleri... Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarda bulundu! Ben terör örgütleriyle oturmam - Resim : 2

YSK MESELESİ HAKKINDA AÇIKLAMA

YSK konusunda tüm tutanaklar elimizde. Tüm uyarıları yaptık. Son 1 oy dahi doğru yazılana kadar tepelerindeyiz. 28 Mayıs'ta 5 müşahide ihtiyacımız var. Hakkımızı yedirmeyecek kadın-erkek müşahitlere ihtiyacımız var.

Son dakika haberleri... Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarda bulundu! Ben terör örgütleriyle oturmam - Resim : 3

"BEN TERÖR ÖRGÜTLERİYLE OTURMAM"
Erdoğan, sen değil misin terör örgütleriyle defalarca masaya oturan. Kapılar arkasında kirli pazarlık yapan. Bütün vatandaşlarıma ilan ediyorum, ben terör örgütleriyle hiçbir zaman masaya oturmadım, oturmayacağım. Erdoğan senin izlediğin gizli kapaklı yolları izlemeyeceğim. Ülkem ve vatanım için çalışacağım. Sen değil misin FETÖ'yü besleyen. Ayağına kadar gidip ne olur geri dön diyen. Sen değil misin Türk'ün şanlı ordusuna kumpas kuran. Buradan ilan ediyorum; hiç bir zaman Mehmetçik'e kumpas kuranlarla yan yana durmadım durmayacağım. Sen ülkenin sınırlarına, namusuna sahip çıkmadın. Bu ülkeye bile bile 10 milyondan fazla mülteci getirdin. İktidara geldiğimde tüm mültecileri evlerine göndereceğim.

Sen bu ülkeyi uyuşturucu tacirlerine bıraktın. Memleket mafya baronlarına döndü. 2 adet torbacıya öldürttüğünüz, gerçek Ülkücü kardeşimiz Sinan Ateş'in hesabını soracağım.

Sen tek yüzükle iktidara geldin ve başka bir şeyim olursa bana hırsız diyebilirsiniz demiştin. Sen bütün çevreni karun gibi zengin yaptın. Devletimizin ve milletimizin parasında gözü olanın gözünü çıkartacağım. Burunlarından fitil fitil getireceğim. Bu ülkede vatansever kamu görevlileri de var. Kimsenin şüphesi olmasın.

Son dakika haberleri... Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarda bulundu! Ben terör örgütleriyle oturmam - Resim : 4

"VATANINI SEVEN SANDIĞA GELSİN"
Bunlar kalırsa 10 milyondan fazla sığınmacı daha Türkiye'ye gelecek. Dolar 30 liraya çıkacak. Bunlar kalırsa şehirler sığınmacıların, mafyaların, uyuşturucu çetelerinin eline geçecek. Genç kızlar sokaklara tek başlarına çıkamayacak. Bunlar kalırsa domuz bağıyla insan öldürenler olacak. Kimse kusura bakmasın biz buna asla izin vermeyeceğiz. Vatanını seven hiç kimse buna izin vermeyecek. Bunun için 28 Mayıs'ta sandığa gitmek ve tehlikeleri önleme herkesin ahlaki ve vicdani görevidir.

En az 1 milyon insan sandık başında olacağız. Güvenliği sağlayacağız. Sevgili vatandaşım seni de oy attığın sandığın başında bekliyorum. Dün söyledim yine söylüyorum; biz bu vatanı sokakta bulmadık. Milletim ayağa kalksın. Vatanını seven bizimle omuz omuza versin, sandığa gelsin.

Son dakika haberleri... Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarda bulundu! Ben terör örgütleriyle oturmam - Resim : 5

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki! Görevden alınan Onursal Adıgüzel sessizliğini bozdu Doğu Perinçek 2.turda kimi destekleyeceğini açıkladı Firari Ankara Kuşu yakalandı!