Bakan Bolat, İmamoğlu'nun kendilerine yönelik ifadelerine cevap verdi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, katıldığı bir canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'nun "17 Bakan ile sahadalar, topunuz gelin" sözlerine yanıt veren Bakan Bolat, "İstanbul ve Ankara'nın belediye başkanlarının ikisi de Anadolu illerinin hepsini gezdiler, Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı için propaganda yaptılar" dedi.

  • Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 24 TV'de canlı yayınlanan Açık Görüş programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
  • İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 17 Bakan'ın Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum için iddialarına ilişkin konuşan Bakan Bolat, "Bu ifadeyi bir korkunun çok açık bir şekilde ortaya çıkması ve gerginliğine bağlıyorum. Daha 9 ay önce 2 ay boyunca sadece bir ilin belediye başkanı olarak görev ve sorumluluk alanı olan İstanbul ve Ankara'nın belediye başkanlarının ikisi de Anadolu illerinin hepsini gezdiler, Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı için propaganda yaptılar. 81 vilayetle ilgili çalışma sorumluluğu ve görevleri olan bakanlarla ilgili 'İstanbul'a niye geliyorlar?' diye bir hezeyana kapılmak ancak bir plastik yüz sahibine yakışır. O yüzden gülüp geçiyoruz." dedi.
Murat Kurum: 1.7 puan farkla seçimi kazanacağız Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tazminat ödedi Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman'da SONAR'dan Etimesgut anketi