YSK yeniden sayımı iptal etti! Beykoz'da Alaattin Köseler mazbata alacak

Son dakika haberleri... İstanbul'un Beykoz ilçesinde CHP'li Alaattin Köseler mazbata alacak. Konuya ilişkin CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'ten açıklama geldi.

YSK yeniden sayımı iptal etti! Beykoz'da Alaattin Köseler mazbata alacak
  • Son dakika haberleri.. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Beykoz’da oyların yeniden sayılmasına yönelik itirazı Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından kabul edildi, yeniden sayım kararı kaldırıldı.

YSK yeniden sayımı iptal etti! Beykoz'da Alaattin Köseler mazbata alacak - Resim : 2

  • CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Beykoz'da CHP adayı Alaattin Köseler'in seçimi kazandığının kesinleştiğini sosyal medyadan Beykoz için YSK’ya yaptıkları itirazın kabul edildiğini ve oyların yeni sayım kararının kaldırıldığını açıkladı. 
YSK yeniden sayımı iptal etti! Beykoz'da Alaattin Köseler mazbata alacak - Resim : 4
Alaattin Köseler
  • Çelik'in açıklaması şöyle:
"YSK’ya yaptığımız itiraz kabul edildi, Beykoz’da il seçim kurulunun yeniden sayım kararı YSK tarafından kaldırıldı. Beykoz Belediye Başkanımız Alaattin Köseler’in mazbatasını almasının önünde hiç bir engel kalmadı! Gaziosmanpaşa’da sayım devam ediyor. Bahçelievler, Pendik, Ümraniye, Arnavutköy ve Bahçelievler’de itirazlarımız devam ediyor. Sürecin titizlikle takipçisiyiz!"

AK Parti seçmeni neden sandığa gitmedi? Sandıktaki değişimin sebebi ne? Erçetin ile Bastık'ın farkı! "Şarkıcı milleti deyip..." Aslı Aydıntaşbaş, Washington Post'a yazdı: Erdoğan'ı silmek için henüz çok erken İYİ Parti'de peş peşe istifalar! Önce Buğra Kavuncu, şimdi de Burak Akburak