Erdoğan'dan Partililerine net mesaj: Cumhur İttifakı'na sahip çıkalım

Geçtiğimiz gün parti genel merkezinde toplanan AK Parti MKYK'nın perde arkasına ulaşıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, partililerini Cumhur İttifakı hakkında çıkan haberler konusunda uyararak 'birliğimize sahip çıkın' mesajı verdiği öğrenildi.

Erdoğan'dan Partililerine net mesaj: Cumhur İttifakı'na sahip çıkalım
  • AK Parti, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlığında toplandı.
  • 3 saat süren toplantının açılış konuşmasında Erdoğan kurmaylarına seçim sonuçlarının detaylı analizlerinin yapıldığını ve her birimin sıkı çalışması gerektiğini vurguladı.

Erdoğan'dan Partililerine net mesaj: Cumhur İttifakı'na sahip çıkalım - Resim : 1

"CUMHUR İTTİFAKI'NDA BİRLİK VE DİRLİK DEVAM EDECEK"

  • Toplantıda aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurmaylarına Cumhur İttifakı'nda birlik ve dirliğin devam edeceği mesajını verdiği öğrenildi.

Erdoğan'dan Partililerine net mesaj: Cumhur İttifakı'na sahip çıkalım - Resim : 2

"BERABERLİK İÇİNDE HAREKET EDELİM"

  • Erdoğan'ın ittifaka zarar vermeye çalışanlara karşı partililerina şu ifadelerle çağrıda bulunduğu öğrenildi:
  • "Sosyal medyadaki dezenformasyonlara aldırış etmeyin. Cumhur İttifakının huzurunu ve birliğini bozmaya dönük yapılan açıklamalar karşısında hep beraber, beraberlik içinde hareket edelim."

 

Erdoğan'dan Partililerine net mesaj: Cumhur İttifakı'na sahip çıkalım - Resim : 3

Kaynak: haberet.com

Cumartesi Anneleri'nin 1000. haftada eylemine izin verilecek AK Parti'de bir istifa daha Ömer Çelik'ten AK Parti'de değişim mesajı Müsavat Dervişoğlu'ndan 'yargı' eleştirisi: Sokaklar ölünebilir değil yürünebilir olmalıdır