İYİ Partili Buğra Kavuncu İmamoğlu'nun aramadığını söyledi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti'den İstanbul adayı olan Buğra Kavuncu'yu arayıp, tebrik edeceğini söylemişti. Katıldığı bir canlı yayında açıklamalarda bulunan Kavuncu, "Yok aramadı. Genel Başkanımızın ablalarının cenaze töreninde karşılaştık orada ayaküstü selamlaştık." dedi.

Yerel seçimler yaklaşıyorken adaylar arasındaki diyaloglarda artıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti'den İstanbul adayı olan Buğra Kavuncu'ya itafen, "Adaylar açıklandıktan sonra hepsini tek tek arayıp tebrik edeceğim. Süreç tamamlanmadığı için hepsini henüz aramadım. Hepsini tek tek arayıp tebrik edeceğim." demişti.

İYİ Partili Buğra Kavuncu İmamoğlu'nun aramadığını söyledi - Resim : 1

"ARAMADI"

İYİ Parti İBB Başkan adayı Buğra Kavuncu, TV100 canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Gazeteci Kübra Par'ın "‘Yolu açık olsun, kendisini arayıp tebrik edeceğim’ demişti aradı mı Ekrem Bey sizi bu süreçte?" sorusuna cevaben Kavuncu, 

Yok aramadı. Genel Başkanımızın ablalarının cenaze töreninde karşılaştık orada ayaküstü selamlaştık, başarılar diledi ‘Hayırlı olsun’ dedi ben de kendilerine başarılar diledim, hayırlı olsun dedim.

 dedi.

Kaynak: haberet.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sisi ile pek çok konuyu istişare edeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristan kurulmasına izin vermeyiz TİP Tarsus yönetiminden Gökhan Zan istifası CHP'nin Malatya adayı kesinleşti