Kemal Kılıçdaroğlu 'partiyi bölüyor' iddialarına evinden cevap verdi! Yine video ile ortaya çıktı

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu koltuğu kaybettikten sonra Ankara'da ofis açtı. Kılıçdaroğlu'nu, ofisinde CHP'li vekillerin bir bölümünün ziyaret etmesi parti içerisinde yeni krizler meydana getirdi. Konuyla ilgili gazeteci İsmail Saymaz'ın iddiası gündeme bomba gibi düşerken, Kılıçdaroğlu 14 Mayıs seçimlerinden önce sık yaptığı bir şeyi yaptı ve evinde kamera karşısına geçti. 

5 Kasım'da gerçekleştirilen kurultayda oturduğu koltuğu Özgür Özel'e kaptıran Kemal Kılıçdaroğlu, veda ettiği görevinin ardından Ankara'da yeni bir ofis açtı. Gazeteci İsmail Saymaz, Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen CHP'li vekillerin söz konusu ofisi ziyaret ettiğini iddia etti.

Kemal Kılıçdaroğlu 'partiyi bölüyor' iddialarına evinden cevap verdi! Yine video ile ortaya çıktı - Resim : 1

"ÖZGÜR ÖZEL'İ GENEL BAŞKAN OLARAK GÖRMÜYORLAR"

"CHP'liler Kılıçdaroğlu'nun vakfına gidip destek ziyaretinde bulunuyormuş. Bu yapı Özel'i genel başkan olarak görmüyor." diyen Saymaz, "Bu da fiili bölünmeyi meydana getirir. Özel'in önlem alması gerekir. Yerel seçimlerde olası kayıpta partiyi erken seçime götürme çabasındalar." iddiasında bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu 'partiyi bölüyor' iddialarına evinden cevap verdi! Yine video ile ortaya çıktı - Resim : 2
KURULTAY'I MAHKEMEYE Mİ TAŞIYACAKLAR?

Tüm bu iddiaların bölgesinde bugün dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. CHP'li bir grup delegenin son kurultayı mahkemeye taşımaya çalıştığı iddia edildi. Kılıçdaroğlu bu iddialara 14 Mayıs seçimlerinden önce yaptığı bir yöntemle cevap verdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu 'partiyi bölüyor' iddialarına evinden cevap verdi! Yine video ile ortaya çıktı - Resim : 3

KILIÇDAROĞLU YİNE EVİNDEN ÇEKTİ

Kılıçdaroğlu, evinden yayınladığı videoyla yanıt verip, iddiaları 'art niyetli' olarak nitelendirdi. "Gerek TV'lerde gerek sosyal medyada, partimizi ve delegelerimizi yıpratmak için parti kültürümüzle asla bağdaşmayan çirkin iftiraları üzülerek takip ediyorum." diyen Kılıçdaroğlu, "Bu kumpaslara yeltenen art niyetli gruplar olmuştur ya da olacaktır. Ama partimizi ve de delegelerimizi kimsenin yıpratmasına asla izin vermem. Güzel günlerde görüşmek dileğiyle" ifadelerini kullandı.

Ümit Dikbayır'ın İYİ Parti'den kesin ihracı talep edildi 50+1 yerine 40+1 'Konya'yı fuhuştan temizleyeceğiz' Özgür Özel Buldan ile poz verdi