Ömer Çelik'ten 'sıkıcı mısınız' sorusuna siyasi cevap

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu 5. gece programında samimi açıklamalarda bulundu. Ersoy'un kendisine "Sıkıcı mısınız?" diye sorması üzerine Çelik bakın nasıl cevap verdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Haber Türk ekranlarında yayınlanan 5. Gece programına konuk oldu. Prof. Dr. İlber Ortaylı, YelizDoğramacılar ve Çelik'in konuk olduğu programda birbirinden faklı konular masaya yatırılırken programa Çelik'in samimi açıklamaları damga vurdu.

Ömer Çelik'ten 'sıkıcı mısınız' sorusuna siyasi cevap - Resim : 1

Siyaset kariyerinde birçok görev üstlenen Çelik'in sert mizacının ardında yatan sebepleri açıklarken de ciddi duruşunu bozmadığı görüldü.

Ömer Çelik'ten 'sıkıcı mısınız' sorusuna siyasi cevap - Resim : 2

Bir ara Ersoy'un "Ömer Çelik sıkıcı biri midir, yoksa eğlenceli biri midir?" diye sorması üzerine Çelik, "Bunu beni tanıyanlara sormalısınız?" yanıtını verdi.

Ömer Çelik'ten 'sıkıcı mısınız' sorusuna siyasi cevap - Resim : 3

Ersoy'un üslup olarak sert bir şekilde söylediğini belirtmesi üzerine ise Çelik, "Neşeye karşı herhangi bir saldırı olmasın diye..." ifadelerini kullanarak stüdyodakileri güldürdü.

Ömer Çelik'ten 'sıkıcı mısınız' sorusuna siyasi cevap - Resim : 4

ÖMER ÇELİK'İN SİYASİ KARİYERİ

Siyasi kariyerine AK Parti'de başlayan Ömer Çelik, ilk defa 2002 Türkiye genel seçimlerinde AK Parti Adana milletvekili olarak meclise girmişti.

Çelik, NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyeliği, Türkiye–ABD Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanı, siyasi danışman, AK Parti Dış İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Avrupa Birliği Bakanlığı gibi çeşitli görevlerde bulundu.

Kaynak: haberet.com

DEM Parti'nin Diyarbakır adayları gözaltına alındı Murat Kurum: Bizim dönemimizde trafik çilesi bitecek Halk TV'den Gökhan Zan'a sansür CHP'de Lütfü Savaş'ın üstü çizildi