Sözcü TV'de İsmail Saymaz ve Ersan Şen'den Kılıçdaroğlu iddiası: Meral Akşener'e büyük kazık attı!

CHP'nin yayın organı Sözcü TV'de Ceza Hukukçusu Ersan Şen, 6'lı masanın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimlerde aldığı yenilgiyi değerlendirdi. Şen, 28 Mayıs seçiminde büyük hezimete uğramasına rağmen Kılıçdaroğlu'nun göreve devam etmesi halinde 6'lı masanın dağılacağını açıklarken, CHP yandaşı gazeteci İsmail Saymaz ise, "İYİ Partililer bir daha CHP ile hiçbir ittifak içinde yer almak istemiyor." ifadelerini kullandı.

Sözcü TV'de İsmail Saymaz ve Ersan Şen'den Kılıçdaroğlu iddiası: Meral Akşener'e büyük kazık attı!

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinden yenilgiyle ayrılan CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, 'istifa' çağrılarına kulak tıkadı. Tüm MYK üyelerinin istifa ettiği ancak Kılıçdaroğlu'nun devam ederek 'Burdayım' mesajı vermesine tepkiler çığ gibi büyüyor.

İktidara muhalif çıkışlarıyla tanınan Ceza Hukukçusu Ersan Şen, katıldığı canlı yayında, Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmemesi durumunda Millet İttifakı'nın dağılacağını söyledi.

"KILIÇDAROĞLU, AKŞENER'E BÜYÜK KAZIK ATTI"

Meral Akşener'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan büyük bir kazık yediğini söyleyen Şen, "O masa, artık Kılıçdaroğlu ile birlikte oturmaz" diye konuştu.

İYİ PARTİ'NİN OYLARI KILIÇDAROĞLU NEDENİYLE DÜŞTÜ

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun birçok kez sözünden döndüğünü ve halkı yanılttığını belirten Şen, "İYİ Parti'nin yüzde 10'un altına düşmesinin sebebi Kemal Kılıçdaroğlu'dur." dedi.

"SEÇMEN İNTİKAMINI ALACAK"

Seçim yenilgisi sonrası muhalefet kanadında hiçbir istifa olmamasına da değinen Şen, "Emekliler kulübüne dönüşmüş partiden seçmen intikamını alacaktır." ifadelerini kullandı.

CHP İLE HİÇBİR İTTİFAK İÇİNDE YER ALMAK İSTEMİYORLAR

Aynı programda söz alan CHP yandaşı gazeteci İsmail Saymaz ise, "İYİ Partililer bir daha CHP ile hiçbir ittifak içinde yer almak istemiyor." ifadelerini kullandı.

Saymaz konuya ilişkin değerlendirmesinde şunları söyledi:

"İttifak olsa bile ancak ‘İstanbul’u istiyorsanız Ankara, Adana’yı istiyorsanız Mersin, Aydın’ı istiyorsanız Antalya’yı verin’ şeklinde masaya otururlar. Bu şehirlerde CHP İYİ Parti’den fersah fersah önde, niye versin? Mantıksız. CHP tek başına Mersin’i Ankara’yı alabilir."

CHP'de kılıçlar çekildi! İmamoğlu'nu destekleyecekler Mustafa Şentop'tan Numan Kurtulmuş'a ziyaret Seçim kaybedilince genel başkanlık anketleri başladı Buket Aydın'dan troll hesaplara suç duyurusu