Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray'a sert sözler! "Şampiyonumsu..."

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, "Dediler ki takımlar çekildi, haksızlık var. Ne istiyorsun kardeşim? 6 puan mı? Sil, hepsini sil. Yine geridesiniz" sözlerine sert cevap verdi. Çebi, "Ofsaytımsının arkasına bir de penaltımsıları eklerseniz, şampiyonumsu olursunuz." dedi.

Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray'a sert sözler! "Şampiyonumsu..."

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, sezonu değerlendirmek amacıyla basın karşısına geçti. Galatasaray'ın şampiyonluğuyla sona eren yılı değerlendiren Çebi, sarı-kırmızılı takımın başkanı Dursun Özbek'e de cevap verdi.

Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray'a sert sözler! "Şampiyonumsu..." - Resim : 1

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ligden çekilen Gaziantep FK ve Hatayspor'la oynanan maçlarda alınan puanların silinmesine yönelik tartışmalara değinen Çebi, Özbek'in sözlerine tepki gösterdi.

G.SARAY'A 'ŞAMPİYONUMSU' BENZETMESİ

Beşiktaş cephesi puanların silinmesini isterken, Türkiye Futbol Federasyonu ise puanları geçerli saymıştı. Şampiyonluğun ardından konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise, tartışmalar hakkında şu ifadeleri kullanmıştı: Dediler ki takımlar çekildi, haksızlık var. Ne istiyorsun kardeşim? 6 puan mı? Sil, hepsini sil. Yine geridesiniz.

Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray'a sert sözler! "Şampiyonumsu..." - Resim : 2

Dursun Özbek'ten özür beklediklerini ifade eden Çebi, "Ofsaytımsının arkasına bir de penaltımsıları eklerseniz, şampiyonumsu olursunuz. Belki bir zafer sarhoşluğudur ama çıkıp yanlış anlaşıldığını söylemesi ve özür dilemesi gerekiyor." dedi.

Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray'a sert sözler! "Şampiyonumsu..." - Resim : 3

Beşiktaş JK Galatasaray
Ali Koç muhalefete meydan okumuştu! İşte 4 sebebi Jokic-Murray ikilisi Miami'yi ezdi! Seri 2-1'e geldi Beşiktaş'ta Cenk şoku! Gözyaşlarını tutamadı... Fenerbahçe Başakşehir kupa final maçı ne zaman, saat kaçta?