Fenerbahçe Başakşehir kupa final maçı ne zaman, saat kaçta?

Türkiye Kupası finaline az bir zaman kaldı. Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile Başakşehir karşılaşacak. Şampiyonluğu kaçıran Fenerbahçe ile ligi 5. sırada bitiren Başakşehir, kupa için kozlarını İzmir'de paylaşacak. Peki, ZTK finali Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Başakşehir kupa final maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir'in karşılaşacağı Türkiye Kupası finali için geri sayım başladı. Müzesine kupayı götürmek isteyen iki takım, ZTK finali için hazırlıklarını sürdürüyor. Sporseverler, Türkiye Kupası finali ne zaman merak ediyor ve Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorguluyor. İşte Türkiye Kupası finali detayları...

FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe ile Başakşehir arasındaki final karşılaşması İzmir'de Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak. 11 Haziran Pazar günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçını hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Mehmet Emin Tuğral yapacak. Saat 20.45'te başlayacak Ziraat Türkiye Kupası final maçı atv'den canlı yayınlanacak.

FİNAL BİLETLERİ SATIŞTA

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, İzmir'deki Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak ve saat 20.45'te başlayacak müsabakanın biletleri, www.passo.com.tr ve Passo Mobil Uygulama'dan satın alınabilecek.

Karşılaşmanın bilet fiyatları 200 ve 400 lira olarak belirlendi.

Fenerbahçe Başakşehir FK
Süper Lige yükselen kim olacak Pendikspor mu, Bodrumspor mu? UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyon West Ham United oldu Ters köşe yaptı! Beşiktaş ikincilik fırsatını kaçırdı