Beşiktaş'a Cenk Tosun'dan kötü haber! Sakatlığı sonrası gözyaşlarını tutamadı...

Süper Lig'in son haftasında sahasında Konyaspor'u konuk eden Beşiktaş, rakibiyle 3-3 berabere kalarak ikincilik koltuğunu Fenerbahçe'ye kaptırdı. Siyah-beyazlılar, ikinciliğin yanı sıra Cenk Tosun'u da kaybetti. Milli yıldız sahayı gözyaşlarıyla terk etti.

Beşiktaş'a Cenk Tosun'dan kötü haber! Sakatlığı sonrası gözyaşlarını tutamadı...

Süper Lig'in 38. haftasında Arabam.com Konyaspor ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş, Fenerbahçe'yi geçerek ligi ikinci sırada bitirme fırsatını tepti. Siyah-beyazlılar 2-0 öne geçtiği karşılaşmada skoru koruyamadı ve 1 puana razı oldu.

Beşiktaş'a Cenk Tosun'dan kötü haber! Sakatlığı sonrası gözyaşlarını tutamadı... - Resim : 1

Beşiktaş'ın golleri Gedson Fernandes, Jackson Muleka ve Tayfur Bingöl attı. Konyaspor'un golleri ise Oğulcan Ülgün, Mahir Emreli ve Pozuelo'dan geldi.

İkinciliği ezeli rakibine kaptıran Beşiktaş, milli golcüsü Cenk Tosun'u da kaybetti. Müsabakanın uzatma diliminde sakatlanan deneyimli yıldız, gözyaşları içinde çıktı.

Beşiktaş'a Cenk Tosun'dan kötü haber! Sakatlığı sonrası gözyaşlarını tutamadı... - Resim : 2

Everton'da oynadığı dönemde diz sakatlığı yaşayan ve uzun süre sahalardan uzak kalan Cenk'in bu kez üst adalesinde yırtık olduğu ifade ediliyor.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında sakatlanarak oyundan çıkan Cenk Tosun'un durumu hakkında konuşan Şenol Güneş, "MR'ı çekilecek. Görüntü itibarıyla ön üst adalede yırtık olacağı söyleniyor. Milli maçta olmaz ama inşallah erken iyileşir. Şu andaki durumu sıkıntılı." şeklinde görüş belirtti.

Beşiktaş'a Cenk Tosun'dan kötü haber! Sakatlığı sonrası gözyaşlarını tutamadı... - Resim : 3

(Görüntü beIN Sports'tan alınmıştır)

Beşiktaş JK
Fenerbahçe Başakşehir kupa final maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Lige yükselen kim olacak Pendikspor mu, Bodrumspor mu? UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyon West Ham United oldu Ters köşe yaptı!