'Ali Koç'a kaybedince 2 kadeh viski çektim' dedi yıllar önceki video viral oldu

Fenerbahçe'de başkanlığa aday olan Aziz Yıldırım, bir basın toplantısı düzenledi ve gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldırım, geçen seçimde Ali Koç'a kaybettikten sonra eve gidip 2 kadeh viski içtiğini söyleyince 2018 yılındaki bir video yeniden sosyal medyada gündeme geldi.

Fenerbahçe 9 Haziran'da yeni başkanını seçecek. Geride kalan dönemde mevcut başkan Ali Koç ile eski başkan Aziz Yıldırım adaylıklarını açıkladı.

'Ali Koç'a kaybedince 2 kadeh viski çektim' dedi yıllar önceki video viral oldu - Resim : 1

2018 yılında olduğu gibi yine iki ismin seçimde kıyasıya bir yarış içinde olması bekleniyor.

Aziz Yıldırım bugün bir basın toplantısı düzenledi ve adaylığını duyurdu. 2018'deki seçimde Ali Koç'a kaybettikten sonra stattan kaçtığı şeklindeki eleştirilere cevap veren Yıldırım, "Ali Koç'a kaybettim. Vay efendim, garajdan gitmişim. Havadan mı gideyim? Arabam garajdaydı. Kaybettik, üzgündük, eve gittik, iki kadeh de viski çektik, rahatladık." ifadelerini kullandı.

'Ali Koç'a kaybedince 2 kadeh viski çektim' dedi yıllar önceki video viral oldu - Resim : 2

Aziz Yıldırım'ın, "2 kadeh viski çektik" sözleri sosyal medyada çok konuşuldu ve 2018'deki seçim günü yaşanan bir olayı gündeme getirdi.

Ramazan ayına denk gelen seçim gününde Ali Koç kürsüde su içmiş, Aziz Yıldırım ise, "Ben su içmiyorum alın bu suyu buradan" diyerek Koç'a bir nevi gönderme yapmıştı.

'Ali Koç'a kaybedince 2 kadeh viski çektim' dedi yıllar önceki video viral oldu - Resim : 3

O gün su içmeyen Yıldırım'ın akşam viski içtiğini söylemesi sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak: haberet.com

Fenerbahçe
İTALYA KUPASI CANLI İZLE: Atalanta Juventus maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a flaş teklif! "7'den 70'e herkesi stadyuma bekliyoruz" Dallas Wings Sevgi Uzun'la devam dedi