Galatasaray'dan Mauro Icardi açıklaması! Bayern Münih maçında oynayacak mı?

Son dakika... Beşiktaş derbisinde attığı 2 golle Galatasaray'a 3 puanı getiren Mauro Icardi, Ghezzal ile girdiği mücadelede ayak bileğine darbe almıştı. Sarı-kırmızılı takım, Arjantinli yıldızın sağ ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusunda hasar ve kanama tespit edildiğini duyurdu. Deneyimli golcünün Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e karşı oynamasının zor olduğu ifade ediliyor.

Galatasaray'dan Mauro Icardi açıklaması! Bayern Münih maçında oynayacak mı?

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında yapılan Beşiktaş derbisinde sakatlanan Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin sağ ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusunda hasar ve kanama tespit edildiğini duyurdu.

Galatasaray'dan Mauro Icardi açıklaması! Bayern Münih maçında oynayacak mı? - Resim : 1

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Beşiktaş ile oynanan maçta sağ ayak bileğine aldığı darbe sonrası ağrıları başlayan Mauro Icardi'nin MR'ının çekildiği bildirildi.

Galatasaray'dan Mauro Icardi açıklaması! Bayern Münih maçında oynayacak mı? - Resim : 2

Tetkikler sonucunda sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusu) hasar ve kanama tespit edildiği kaydedildi.

Galatasaray'dan Mauro Icardi açıklaması! Bayern Münih maçında oynayacak mı? - Resim : 3

Icardi'nin tedavisine başlandığı aktarıldı.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şöyle:

Süper Lig’in 9. haftasında dün Beşiktaş ile oynanan maçta sağ ayak bileğine aldığı darbe sonrası ağrıları başlayan ve maç sonrası yapılan değerlendirmede peroneal tendon hasarı belirlenen futbolcumuz Mauro Icardi'nin yapılan MR tetkiklerinde ön görüldüğü gibi sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ve destek dokusu) hasar ve kanama tespit edilmiştir.

Galatasaray'dan Mauro Icardi açıklaması! Bayern Münih maçında oynayacak mı? - Resim : 4

BAYERN MÜNİH'E KARŞI OYNAMASI ZOR

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'i konuk edecek. RAMS Park'ta oynanacak zorlu mücadele 24 Ekim Salı günü 19.45'te başlayacak.

Galatasaray'dan Mauro Icardi açıklaması! Bayern Münih maçında oynayacak mı? - Resim : 5

Beşiktaş karşısında sakatlanan Icardi'nin durumunda bir düzelme olmazsa yıldız oyuncunun Bayern Münih maçında forma giymesi zor görünüyor.

Galatasaray
Balotelli'nden 'one minute' paylaşımı! Filistin'e böyle destek oldu "Beşiktaş Süper Lig'de sezonu kapattı" Manchester City Brighton'ı 2 golle devirdi Gaziantep FK bu sezon 3. galibiyetini aldı