Trabzonsporlu oyunculardan Konyaspor maçı öncesi protesto

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Konyaspor ile karşılaşan Trabzonspor'da bordo-mavili oyunculardan protesto geldi. Mücadelenin başlama düdüğüyle birlikte Trabzonsporlu futbolcular, ilk dakika hareketsiz kaldı.

Trabzonsporlu oyunculardan Konyaspor maçı öncesi protesto
  • Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçının Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıklandı.
  • Trabzonspor'a 6 maç seyircisiz oynama ve 3 milyon 112 bin TL para cezası verilirken, Fenerbahçeli futbolcular Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat da 1 maç men cezası aldı.
  • Yaşanan bu gelişme üzerine Süper Lig'in 31. haftasında Konyaspor ile Trabzonspor'da bordo-mavili oyunculardan protesto geldi. Trabzonsporlu futbolcular, Konyaspor maçının başlamasının ardından ilk dakika hareketsiz kaldı.
  • Bordo-mavili oyuncular, maçın ilk 30 saniyesinde orta sahada omuz omuza geldi. Konyasporlu oyuncular bu dakikada kendi arasında pas yaptı.
  • Trabzonspor, takımın bu protestosu sonrası bir paylaşımda bulundu. Yapılan açıklamada, şöyle denildi:
    Adaletsizliğinize karşı dik duruşumuz sonsuza kadar devam edecek.

Fenerbahçe'den protesto! 'Adil rekabet' Fenerbahçe'den Süper Kupa kararı Getafe'ye ırkçılık cezası Ali Koç'a flaş sözler! "Ligden çekmeyeceksen bizi neden çağırdın?