Fenerbahçe, Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkacak

Fenerbahçe'de dün yapılan Olağanüstü Genel Kurul'un ardından yönetim, divan kurulu üyelerinden yetki almıştı. Yaşanan bu gelişmeler üzerine Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bilecik, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçı için U19 takımıyla Şanlıurfa'ya gideceğini açıkladı.

Fenerbahçe, Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkacak
  • Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde yapıldı. Yapılan konuşmaların ardından divan kurulu, sunulan önergeler için yönetime tam yetki verdi.
  • Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
  • Erol Bilecik, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçı için U19 takımıyla Şanlıurfa'ya gideceğini açıkladı. Bilecik yaptığı açıklamada, "Süper Kupa maçı için TFF'ye bir kez daha yazı yolladık. Süper kupa, uygun bir tarihe ertelenmez ve yabancı hakem atanmaz ise maça U19 takımı ile çıkacağız." ifadelerini kullandı.
  • Bilecik ayrıca, iki sezon boyunca da Türkiye Kupası'na katılmama kararı aldıklarını ifade etti.
Getafe'ye ırkçılık cezası Ali Koç'a flaş sözler! "Ligden çekmeyeceksen bizi neden çağırdın? Milli motosikletçiler İspanya'da yarışacak Trabzon'a 6 maç ceza verildi! Osayi, Oosterwolde ve İrfan Can...