Antalya Havalimanı'nda 42 personel hastaneye kaldırıldı

Antalya Havalimanı'nda görev alan 4 polis ile 38 özel güvenlik görevlisi, gıda zehirlenmesi kuşkusuyla hastanelerde tedavi altına alındı.

Antalya Havalimanı'nda 42 personel hastaneye kaldırıldı
  • Havalimanında görev alan bir takım personelin gece sularında ishal, kusma, halsizlik şikayetleri üzerine bölgeye sağlık ekipleri gönderildi.
  • 112 Acil Sağlık ekiplerince 42 kişi şehirdeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
  • Hastanede tedaviye alınan görevlilerden 11'inin taburcu edildiği öğrenildi.
  • Antalya Havalimanı Hudut Mülki İdare Amiri Suat Seyitoğlu, yemekle ilgili inceleme ve araştırma yapmaları için İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden ekip istediklerini, gerekli numunelerin alındığını söyledi.
  • Yemek dağıtımını firmanın yaptığını anlatan Seyitoğlu, "Tavuktan zehirlenme var. Akşam yemeğinde tavuk çıkmış, hastaneye başvuran 4 polis ve 38 güvenlik görevlisi. Durumu ağır olan yok. Üst düzey tedbir alacağız. Böyle bir şeyi kabul etmemiz mümkün değil, gerekli cezai işlemler uygulanacak." diye konuştu.
Avrasya Tüneli geçiş ücretleri ne kadar, zam mı geldi? MSB 1829 işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman, nereden açıklanacak? İstanbul baraj doluluk oranı ne kadar oldu? İSKİ 16 Mayıs 2024 güncel baraj doluluk oranı verileri Bugün en son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu?