EYT başvuru sonuçları açıklandı mı?

EYT yasası kabul edildi ve Resmi Gazete'de yayımlandı. EYT emeklilik koşullarını karşılayan vatandaşlar, hemen SGK'den başvurularını yapmaya başladılar. Bir milyona yakın kişinin EYT için başvuru yaptığı belirtildi. Peki, EYT başvuru sonucu açıklandı mı? EYT başvuru sonucu e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? İşte EYT başvuru sonucu sorgulama ekranı...

EYT başvuru sonuçları açıklandı mı?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası kabul edildi ve bu anı bekleyen binlerce vatandaş, EYT başvurularını yapmaya başladı. SGK önünde uzun kuyruklar oluşturan EYT'liler, yaptıkları başvuruların sonuçlarını merak etmeye başladı. Peki, e-devletten EYT başvuru sonucu nasıl sorgulanır? EYT başvuru sonuçları açıklandı mı?

EYT BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

EYT başvuru sonuçları hakkında resmi kurumlardan bir açıklama gelmedi. Başvuruların iki hafta içinde açıklanması bekleniyor.

EYT BAŞVURU SONUÇLARI E-DEVLETTEN NASIL SORGULANIR?

EYT başvuru sonuçları, e-devletten sorgulanabiliyor. Bunun için turkiye.gov.tr adresinden TC kimlik numarası ve şifreniz ile e-devlet giriş yapmanız gerekiyor. Sonrasında arama kısmına DYS yazın. Çıkan sayfada yıl seçip sorgulama yaptığınız zaman SGK'ya giden belgelerinizi görüntüleyebilir ve başvuru durumunu sorgulayabilirsiniz.

EYT
Anadolu yakası depremlerden daha az etkilenecek Hac kesin kayıtları başladı mı, ne zaman? Adana'dan limon kokuları yükseliyor: İplere asıp kurutuyorlar! 9 Mart Perşembe Müge Anlı'da neler yaşanacak?