Konyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İsmail Kartal'dan sürpriz ilk 11 kararı!

Fenerbahçe, Süper Ligin 35. haftasında Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Lider ile puan farkının artmamasını isteyen Fenerbahçe, alt sıralardan kurtulmaya çalışan Konyaspor'dan üç puan almaya çalışacak. Peki, Konyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Konyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İsmail Kartal'dan sürpriz ilk 11 kararı!

Süper Ligin bitmesine dört hafta kala Fenerbahçe, kritik Konyaspor deplasmanına çıkıyor. Bahattin Şimşek tarafından yönetilecek karşılaşma, Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak. Maç günü, saati ve kanalı merak ediliyor. Peki, Konyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

KONYASPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Konyaspor ile Fenerbahçe, 6 Mayıs 2024 Pazartesi günü karşılaşacak. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma Medaş Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak. Mücadeleyi Bahattin Şimşek yönetecek.

SÜRPRİZ İLK 11

Şampiyonluk yolunda kritik deplasman olan Konyaspor maçında teknik direktör İsmail Kartal'ın nasıl bir ilk 11 çıkaracağı merak konusu. Kartal'ın Dzeko ve Batshuayi arasında seçimini yaptığı öğrenildi.

Beşiktaş derbisinde Michy Batshuayi'yi 11'de sahaya süren teknik direktör İsmail Kartal, Konyaspor deplasmanında formayı yeniden Edin Dzeko'ya vermeyi planlıyor.

Stoperde ise Djiku-Becao ikilisini bozmayacak. İsmail'in yerine de Rade Krunic hazırlanıyor.

FENERBAHÇE'NİN KALAN MAÇLARI

- Konyaspor (D)
- Kayserispor
- Galatasaray (D)
- İstanbulspor

Green Card sonuçları açıklandı mı? Green Card sonuçları nasıl, nereden öğrenilir? Anneler Günü ne zaman? Anneler Günü bu pazar mı? Rüyada Savaş Görmek Ne Demek? Neye Delalet Eder? İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği 6 saat askıya alındı