Everything Everywhere All at Once filmi hakkında merak edilenler

Everything Everywhere All at Once filmi, 95. Oscar adayları açıklanmasıyla araştırılmaya başlandı. Her Şey Her Yerde Aynı Anda filmi tam 11 dalda Oscar adayı gösterildi. Peki, hangi dallarda aday gösterdildi? Everything Everywhere All at Once filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? Nereden izlenir?

Abone ol

95. Oscar adayları açıklandı. Akademi ödüllerinde 11 dalda aday gösterilen Her Şey Her Yerde Aynı Anda filmi dikkatleri üzerine çekti. Yönetmeni Daniel Kwan ve Daniel Scheinert olan filmin başrolünde Michelle Yeoh oynuyor. Filmi şu sıra digital platformda izlemek mümkün. Peki, Everything Everywhere All at Once hangi dallarda Oscar adayı oldu? İşte Everything Everywhere All at Once filmine dair merak edilenler...

EVERYTHING EVERYWHERE ALL AT ONCE FiLMi KONUSU NEDiR?

Her Şey Her Yerde Aynı Anda, dünyayı kurtarması gerekecek zorlu bir maceraya sürüklenen bir kadının hikayesini konu ediyor. Evelyn, yıllar önce kocasıyla birlikte Çin'den Amerika'ya göç edip yeni bir hayata başlar. Aile hayatı ve işiyle sıradan bir yaşam süren Evelyn, kendisini bir anda dünyayı kurtarması gereken çılgın bir maceranın içinde bulur. Yaşayabileceği alternatif hayatlarla bağlantılı diğer evrenleri keşfeden Evelyn, bu süreçte evreni kurtaracak yegane gücün kendisinde olduğunu öğrenir.

 EVERYTHING EVERYWHERE ALL AT ONCE FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Filmde oynayan oyuncular, Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Stephanie Hsu, Jenny Slate, Harry Shum Jr., James Hong ve Jamie Lee Curtis var.

EVERYTHING EVERYWHERE ALL AT ONCE FİLMİ NEREDEN İZLENİR?

Everything Everywhere All at Once filmi şu an Netflix'te bulunuyor. Üyeliğiniz varsa filmi buradan izleyebilirsiniz.

EVERYTHING EVERYWHERE ALL AT ONCE FİLMİNİN OSCAR ADAYI OLDUĞU DALLAR

En iyi film
En iyi yönetmen
En iyi kadın oyuncu
En iyi yardımcı erkek oyuncu
En iyi yardımcı kadın oyuncu (iki oyuncu birden)
En iyi özgün senaryo
En iyi kurgu
En iyi kostüm tasarım
En iyi özgün müzik
En iyi özgün şarkı

Sri Lanka'daki yarışmada Bitlis birinci Kültür-Sanat The Last Of Us 2. bölüm ne zaman? Kültür-Sanat Rami Kütüphanesi açılıyor Kültür-Sanat You 4. sezon ne zaman başlıyor? Kültür-Sanat