İYİ Parti'de neler oluyor? Buket Aydın canlı yayında anlattı: Akşener, yol arkadaşlarını iftira atarak kaybediyor

Haber Global'de 'Mesele' programında açıklamalarda bulunan Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, "Akşener, yol arkadaşlarını iftira atarak kaybediyor. Ümit Dikbayır'ın istifa edeceği bilgisi geldi ama öncesinde Akşener'in hesaplarının araştırılması için savcılığa başvuracak." dedi.

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, Haber Global'de 'Mesele' programında İYİ Parti'ye dair önemli açıklamalarda bulundu.

Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ın yakında istifa edeceğini söyleyen Buket Aydın, "Öncesinde Akşener'in hesaplarının araştırılması için savcılığa başvuracak." ifadelerini kullandı.

Buket Aydın, Akşener'in iftira atarak yol arkadaşlarını kaybettiğinin de altını çizdi.

Buket Aydın'ın açıklamaları şöyle;

"İYİ Parti önemli isimlerinden biri olan partinin kurucularından Adnan Beker ile yollarını ayırdı. Beker partiden istifa etti. Ben istifa edeceğini Haberet'te YouTube yayınında söylemiştim ve birkaç isim daha vermiştim.

ÜMİT DİKBAYIR İSTİFA EDECEK

Meral Akşener yol arkadaşlarına iftiralar atarak kaybediyor. Ümit Dikbayır'ın istifa edeceği bilgisi de geldi. Öncesinde Akşener'in hesaplarının araştırılması için savcılığa başvuracak. Ümit Dikbayır, Meral Akşener'in hesap hareketlerine bazı bankalarda ulaşabildi insanlar vasıtası ile araştırıyor.

Dikbayır bunu yaparken Meral Akşener de boş durmuyor ve iki tane banka ile Dikbayır'ın kendi hesaplarını araştırıp araştırmadığı konusunda görüşüyor.

AKŞENER PARA KARŞILIĞINDA VEKİLLİK DAĞITTI İDDİASI

Akşener, 'Ümit Dikbayır benim hesaplarımı araştırdı' diyor. Dikbayır bunun için pazartesi savcılığa gidecek ve pazartesi gününden sonra istifasını verecek. Bunun arkasındaki iddiada şu; Akşener'in oğlu aracılığıyla para karşılığında bir takım vekillikleri dağıttığı söyleniyor.

Adnan Beker ve Meral Akşener gerilimi seçim öncesinde başladı. Beker, normalde milletvekili adayı olarak gösterilecekti ama Akşener milletvekili adayı olarak göstermedi. Para aldı iddiaları da buradan çıktı."

Bakan Güler: F-35'i alma taraftarı değilim Muharrem İnce CHP'ye geri mi dönüyor? Abartı egzoz kullanan sürücülere 230 bin TL ceza KYK asansörü yere çakıldı!