Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'daki ofisine ziyarete gelen siyasetçilere akıl dağıtıyor

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki ofisinde siyasetçileri ve bürokratları ağırlayama devam ediyor. CHP liderliğindeki girdiği tüm seçimleri kaybeden Kılıçdaroğlu, ofisinde kendini ziyaret edenlere akıl veriyor.

Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'daki ofisine ziyarete gelen siyasetçilere akıl dağıtıyor
  • CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14-28 Mayıs seçimlerindeki mağlubiyet sonrasında partililerin ve seçmenin hedefi oldu. Kurultay'da değişimcilere kaybeden Kılıçdaroğlu, Ankara'da ofis tutarak siyasetten uzaklaşmadı.
CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Sözcü Gazetecisi Emin Özgönül
CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Sözcü Gazetecisi Emin Özgönül

"BURSA VE BALIKESİR'İ KAZANACAĞIZ"

  • CHP'den kopmayan Kemal Kılıçdaroğlu yeni ofisinin kapılarını SÖZCÜ'ye açtı.
  • 31 Mart'taki Yerel Seçimler'de partisi CHP'den umutlu olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "Bursa ve Balıkesir dahil çok sayıda yeni il ve ilçe belediyesi kazanacağız" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'daki ofisine ziyarete gelen siyasetçilere akıl dağıtıyor - Resim : 2

Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Türkiye gibi sorunları çok fazla olan ve giderek artan bir ülkede, her yurttaşın ülke sorunları konusunda irade beyan etmesi gerekir ve çok da doğaldır. Bu açıdan siyaseti ve iktidar sahiplerinin yaptıklarını yakından izlemek doğrularına doğru, eğrilerine eğri demek de hepimizin ortak görevi… Ben de onu yapıyorum, izliyorum. Sıcak siyasetin içindeyken siyasette derinleşme konusuna yeterince zaman ayıramıyorsunuz. Bu derinlik için özellikle akademik dünya ile ve iş dünyası ile konuşmanız lazım. Bu görüşmelere de en az üç dört saat zaman ayırmak gerekiyor. Ben şimdi onu yapıyorum ve onun için de günlük yoğunluğum devam ediyor."

Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'daki ofisine ziyarete gelen siyasetçilere akıl dağıtıyor - Resim : 3

YENİ OFİSİNİ NEDEN TUTTU?

  • Kılıçdaroğlu, her gün evinden çıkıp Eskişehir yolundaki Mustafa Kemal Mahallesi'nde bulunan ofisine gidiyor.
  • İki katlı ofisin kirasını, su, elektrik, personel gibi masraflarını da kendi bütçesinden ödüyor.
  • Gün boyu hiç eksik olmayan ziyaretçileriyle görüşüyor. SHP-SODEP ve CHP’nin yanı sıra diğer partiler de yıllarca siyaset yapmış politikacılar da kapısını çalıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'daki ofisine ziyarete gelen siyasetçilere akıl dağıtıyor - Resim : 4

  • Ziyaretçileri arasında DYP-SHP koalisyon hükümetinin bakanları da var.
  • Kılıçdaroğlu ofis tutma gerekçesini, "Görüşmek, dertleşmek fikirlerini aktarmak isteyenler oluyor, misafirlerimi evde kabul etme şansım yok, burada daha rahat görüşme imkanı oluyor." sözleriyle açıkladı.

Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'daki ofisine ziyarete gelen siyasetçilere akıl dağıtıyor - Resim : 5

Son dakika! 7 ilde 'Kafes' operasyonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE'ye gitti: Dünya Hükümetler Zirvesi'nde onur konuğu olacak Emekliye bayram ikramiyesi zammı Mart'ta Meclis'te! AK Parti'den vaatler 'İstanbul'un olsun'