Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan açıklama geldi

Millet İttifakı arasındaki anlaşmazlıklar ve İYİ Parti lideri Meral Akşener'in aday açıklamasından sonra Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan açıklama geldi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan açıklama geldi

6'lı masa, cumhurbaşkanı adaylığı için yapılan 12'inci toplantının sonunda fikir ayrılığı yaşadı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmemesi nedeniyle 6'lı masa dağıldı.

LİDERLERİ BİR ARAYA GETİRECEK
Partisinin kurmaylarını toplayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, toplantının ardından 5 parti liderini arayarak gelişmeleri değerlendirdi.

Akşener'in açıklamalarının değerlendirileceği toplantının Saadet Partisi Genel Merkezi'nde yapılacağı açıklandı.

KARAMOLLAOĞLU AÇIKLAMA YAPTI
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan açıklama geldi.

Karamollaoğlu, "Bizler milletimize verdiğimiz sözün arkasındayız, halkımız müsterih olsun." dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan açıklama geldi - Resim : 1

Karamollaoğlu, "Aziz milletimizin problemlerine çözüm olmak adına, yine aziz milletimizin teşviki ve desteği ile çıktığımız bu kutlu yolculuğu bugüne dek büyük bir kararlılıkla sürdürdük. Millet ittifakı olarak, özellikle son bir buçuk yıldır her konuda beraberce çalışıp, ortak akıl ve istişare ile birçok konuda uzlaşıya vardık. Dün gerçekleştirdiğimiz son toplantımızda, genel başkanların her birinin altına imza atmasının ardından kamuoyu ile paylaşılan ortak metnimizden de anlaşılacağı üzere; 28. Dönem TBMM ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaştık. Bu minvalde; toplantımızda sözleştiğimiz gibi 6 Mart Pazartesi günü Saadet Partimizin ev sahipliğinde bir araya geleceğiz. Halkımız müsterih olsun! Bizler, milletimize verdiğimiz sözün arkasındayız! Aynı inanç, azim ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz" ifadelerinde bulundu.

Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu
CHP belediye başkanlarına baskı yapıyor 'Akşener siyaset sahnesinden silinebilir' Yılmaz Özdil'den Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak sözler İYİ Parti’de Cihan Paçacı görevine geri döndü