CHP'de 11 belediye başkanına Kılıçdaroğlu'na destek çağrısı için baskı yapıyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in altılı masayı dağıtması ve Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'a cumhurbaşkanlığı adaylığı için çağrı yapmasının ardından CHP'de de hareketli saatler yaşanıyor. Buket Aydın, YouTube'da yayınlanan Buket Aydın ile Haftalık programında CHP'nin 11 büyükşehir belediye başkanına Kılıçdaroğlu'na destek için baskı yaptığını söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na cumhurbaşkanlığı adaylığı için çağrı yapmasının ardından CHP'den de bir hamle geldi. 

BELEDİYE BAŞKANLARINA DESTEK BASKISI
Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın programında "CHP, bütün belediye başkanlarına 'Kılıçdaroğlu'na desteğinizi açıklayın' diye baskı yapıyormuş. 11 büyükşehir belediye başkanından ortak bir açıklama bekliyorlar. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın da dahil olduğu isimlerden bahsediyorum. Bakalım ne yapacaklar? Bakalım Ekrem İmamoğlu bu açıklamada yer alacak mı?" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: haberet.com

İmamoğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığı için afiş hazırlattı Altılı Masa Dağıldı, Şimdi Ne Olacak? I Buket Aydın ile Haftalık İYİ Parti'nin kurmaylarından kafa karıştıran açıklamalar Kılıçdaroğlu video paylaştı: Sabırla…