Son dakika: 18 yıl sonra ilk! Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel'e iade-i ziyaret hakkında konuştu

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "CHP'yi en kısa sürede ziyaret edeceğim" dedi.

Son dakika: 18 yıl sonra ilk! Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel'e iade-i ziyaret hakkında konuştu
  • Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada "CHP'yi en kısa sürede ziyaret edeceğim" ifadelerini kullandı.

18 YIL SONRA İLK

  • Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iade-i ziyaret yapması halinde CHP Genel Merkezi'ni 2006 yılından bu yana ilk kez ziyaret etmiş olacak.
  • Erdoğan'ın son CHP ziyareti, Çankaya Söğütözü'ndeki mevcut CHP binasının 2006 yılındaki açılışı sonrası yaptığı 'hayırlı olsun ziyareti' olarak biliniyor.

KAMUDA TASARRUF

  • Kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin soru üzerine Erdoğan, "Konuşmamda her şeyi açıkladığım gibi... Tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanı Yardımcım ile Hazine ve Maliye Bakanım gerekli açıklamaları yaptı" ifadesini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı Külliye'ye çağırdı! Cumhurbaşkanı Hamas'ı neden desteklediğini açıkladı Hareketli gece sonrası iki bakandan açıklamalar "Bürokratik vesayete izin vermeyiz"