Son dakika! 'Cumhurbaşkanı Erdoğan İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı Külliye'ye çağırdı!' iddialarına bakanlıktan yanıt

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İçişleri Bakanı Yerlikaya’yı görüşmek için Külliye’ye çağırdığı, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Meclis'te katılacağı Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu toplantısını iptal ettiği, saat 16.00’dan Erdoğan ile görüşeceği iddia edildi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada bu bilgi yalanlandı.

Son dakika! 'Cumhurbaşkanı Erdoğan İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı Külliye'ye çağırdı!' iddialarına bakanlıktan yanıt
  • Son dakika haberleri...İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın saat 16.00'da TBMM'de katılacağı Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu toplantısını iptal ettiği, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile saat 16.00'da görüşeceği öne sürüldü.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

  • Söz konusu iddiaya yönelik İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi.
  • Bakanlık yetkilileri, "Saat 16.00'da Sayın Cumhurbaşkanımızın Sayın Bakanımız ile görüşeceği hakkında haber yayılmaktadır. Bu bilgi doğru değildir" mesajını paylaştı.
  • Bakan Yerlikaya, AK Parti grup toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlamış ve "Sabredin, açıklayacağım" ifadelerini kullanmıştı.

DÜN GECE KÜLLİYE'DE KRİTİK ZİRVE

  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MİT Başkanı İbrahim Kalın ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile görüşmüştü.
  • Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nın ardından kurmaylarını AK Parti Genel Merkezine çağırmış, toplantıya MİT Başkanı İbrahim Kalın da katılmıştı.
  • Buradaki mini zirvenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve MİT Başkanı Kalın ile birlikte gerçekleştirdiği toplantıya Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde devam etmişti.
Cumhurbaşkanı Hamas'ı neden desteklediğini açıkladı Hareketli gece sonrası iki bakandan açıklamalar "Bürokratik vesayete izin vermeyiz" Gara ve Hakurk'ta 12 terörist etkisiz