Yerel seçimler hakkında konuşan CHP Sözcüsü Faik Öztrak: Konya'yı bile alacağız

Daha önce yerel seçimler için yaptığı açıklamada 'tarih yazacağız' diyen CHP Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin İzmir Çeşme'deki ilçe kongresinde açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında yine yerel seçimleri konuşan Öztrak, AK Parti yönetiminde olan belediyeleri hedef alarak, "Bu sefer Bursa, Balıkesir ve hatta Konya’yı bile alacağız. Göreceksiniz" dedi.

Yerel seçimler hakkında konuşan CHP Sözcüsü Faik Öztrak: Konya'yı bile alacağız

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce yapılan kongrelerde 'aramızda kalsın kazanıyoruz' sözleriyle vatandaşları inandıran ve ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında aldıkları yüzde 47.82 oy oranıyla seçimi kaybeden CHP'nin şimdiki umudu ise yerel seçimler.

31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimler için partiler büyük çalışmalar başlattı. Yürütülen çalışmalarda AK Parti, İstanbul ve Ankara'yı geri almak isterken CHP ise AK Parti yönetimindeki Bursa, Balıkesir ve Konya'ya gözünü dikti.

Yerel seçimler hakkında konuşan CHP Sözcüsü Faik Öztrak: Konya'yı bile alacağız - Resim : 1

Yerel seçimlerle ilgili partilerden peş peşe açıklamalar gelirken son olarak CHP Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin İzmir Çeşme'deki ilçe kongresinde konuştu.

Yerel seçimler hakkında konuşan CHP Sözcüsü Faik Öztrak: Konya'yı bile alacağız - Resim : 2

Kongreye İzmir milletvekilleri Tuncay Özkan ve Yüksel Taşkın da katıldı.

Daha önce yerel seçimlerde “Tarih yazacağız” açıklamasında bulunan CHP Parti Sözcüsü Öztrak'tan iddialı bir açıklama daha geldi.

Yerel seçimler hakkında konuşan CHP Sözcüsü Faik Öztrak: Konya'yı bile alacağız - Resim : 3

"SEÇİMLERİ KAZANAMADIK"

Öztrak, 14 mayıs seçimlerinde iki milletvekili çıkarabildikleri Konya'yı bile alacaklarını söyledi.

Öztrak konuyla ilgili şunları söyledi:

“Seçimleri kazanamadık. 'Biz kaybetmedik' dediğimiz zaman kızıyorlar. Yere düşüp kalkamıyorsanız kaybetmişsinizdir. Kongrelerimizle ayağa kalkıyoruz. Yerel seçimlerde tarihi başarıya imza atacağımıza inanıyoruz. Bu sefer Bursa, Balıkesir ve hatta Konya’yı bile alacağız. Göreceksiniz!”

Yerel seçimler hakkında konuşan CHP Sözcüsü Faik Öztrak: Konya'yı bile alacağız - Resim : 4

CHP AK Parti Recep Tayyip Erdoğan İzmir
İstanbul'da taksi çevirme kombini Bakan Özhaseki duyurdu: İstanbul'da 600 bin konut dönüştürülecek Ersin Tatar'dan yol gerginliğine ilişkin açıklama Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem projesi hibrit karakterde olacak! Ne zaman açılıyor?