Esra Ezmeci'den Buket Aydın'a açıklamalar: Barbie ve prenses erkekler çoğaldı

Buket Aydın'ın konuğu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, "Barbie ve prenses erkekler çoğaldı. Küsen erkek feminen erkektir." dedi.

İlişkiler hakkındaki açıklamaları ile sık sık gündeme gelen Klinik Psikolog Esra Ezmeci, Haber Global'de Buket Aydın ile Yüz Yüze programına konuk oldu.

Esra Ezmeci'den Buket Aydın'a açıklamalar: Barbie ve prenses erkekler çoğaldı - Resim : 1

Birbirinden ilginç açıklamalarda bulunan Esra Ezmeci, "Barbie ve prenses erkekler çoğaldı." dedi.

Ezmeci'nin açıklamaları şöyle;

"Küsen erkeklere 'Barbie erkek' diyoruz. Kadının eril özellikleri çoğalırken erkeğin de dişil özellikleri arttı. Ne oluyor bu tarz erkeklerde çok daha kolay küsüyorlar, çok nazlanıyorlar, alınganlar.

Esra Ezmeci'den Buket Aydın'a açıklamalar: Barbie ve prenses erkekler çoğaldı - Resim : 2

Herkes bilir ki naz dişil özelliğidir. Kadın nazlanır çünkü kadının bedeni ve ruhu kıymetlidir. Kırıldığında bedenini saklayabilir.

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci
Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci

Erkek hem ağırlık olarak hem de zihinsel olarak daha güçlüdür. Bu yüzden ortada bir sorun olduğunda 'gel konuşalım, çözelim' diyerek gücünü ortaya koyar. Ya da tartışır. Tartışmıyorsa, küsüyorsa, nazlanıyorsa ve engelliyorsa bu erkeğin dişil özelliğinin arttığını gösterir."

Kaynak: haberet.com

Defne Samyeli'den büyüleyici Maldiv pozları! Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik'in olaylı yayını Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'a kötü haber! Cem Yılmaz açtı ağzını yumdu gözünü