100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye 100. yıl etkinlikleri kapsamında Luna Medya ve Ratel Medya organizatörlüğünde Ocakcı Holding’in ana sponsorluğu ve Wood World Ahşap katkılarıyla 100. Yıl Marka Ödülleri 13 Ekim Cuma günü düzenlenen muhteşem gala ile sahiplerini buldu.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu

Ocakcı Holding ana sponsorluğunda Luna Medya Ajans Başkanı Veysel Uluyer, Genel Müdürü Elifnur Uluyer ve Ratel Medya Kurucu Ortakları Soner Zorluoğlu ile Hakan Başak organizatörlüğünde 100. yıl etkinlikleri kapsamında Cumhuriyetimizin 100 yılında Türkiye için üreten, istihdam sağlayan marka ve kişiler ile birlikte sanat, spor, medya ve cemiyet dünyasının başarılı isimleri 100. Yıl Marka Ödülleri’nde buluştu.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 1

Türkiye’nin 100 yılında ekonomiye katkıda bulunan, istihdam sağlayan marka ve kişiler ile birlikte sanat, spor, medya ve cemiyet dünyasının başarılı isimlerinin bir araya geldiği 100. Yıl Marka Ödülleri’ni ekranların başarılı oyuncu ve sunucusu Pınar Altuğ Atacan ile başarılı komedyen Ceyhun Yılmaz sundu. Ceyhun Yılmaz’ın Cumhuriyet’in kuruluşuna dair yaptığı açılış sunumu davetlileri duygulandırdı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 2

Gecenin ana sponsoru Ocakcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Ocakcı’ya konuşmasının ardından plaket takdim edildi. Törende ödül alan Serkan Çağrı klarnet şovu, Erdal Özyağcılar da ödül konuşması ve şiiri ile galaya damga vurdu.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 3

Hilton İstanbul Bomonti Hotel’deki galada Öykü Gürman Cumhuriyet konseriyle davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 4

META YILDIZ BİLİŞİM – YILIN İNOVATİF BİLİŞİM MARKASI

Bünyesinde bulundurduğu teknoloji altyapısı, alanında uzman kadrosuyla birlikte endüstri 4.0 yolunda hızla ilerleyen, savunma sanayi, yenilenebilir enerji, aktif teknoloji, sanal gerçeklik alanlarında hizmet veren, en güncel ve en yeni sanal gerçeklik oyunları uzman ekipleriyle takip ve test eden ve aynı zamanda oyun severleri en teknolojik sanal gerçeklik eğlence konsepti ile VRCenter’da misafir eden Meta Yıldız Bilişim adına Genel Müdür Oğuz Çetinkaya “Yılın İnovatif Bilişim Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 5

WOOD WORL AHŞAP – YILIN LİDER AHŞAP EV TASARIM MARKASI

11 yıllık ahşap ev tecrübesi ve 21 yıllık inşaat sektörü geçmişi ile sizi nefes alan ahşap ile tanıştıran, güvenli yapılar inşa etmeyi misyon edinen ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan Wood Worl Ahşap adına Yönetim Kurulu Başkanı Okan Akbulut “Yılın Lider Ahşap Ev Tasarım Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 6

DÜŞÜNÜR KOLEJİ – YILIN İNOVATİF VE ÖĞRENCİ ODAKLI EĞİTİM MARKASI

Küresel düzeyde lider okul olma vizyonuyla eğitimin geleneksel yapısını değiştirerek fark yaratan, yaratıcı, tasarım odaklı düşünebilen, problem çözme becerileri gelişmiş bireyler yetiştiren Düşünür Koleji adına Kurumsal İletişim Müdürü Cansu Doğan “Yılın İnovatif ve Öğrenci Odaklı Eğitim Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 7

MUTLULAR GRUP – YILIN LİDER PİRİNÇ MARKASI

Pirinç denilince Türkiye’de akla ilk gelen yerlerden biri olan Gönen’deki fabrikada el değmeden üretimi sağlayan ve Türkiye’nin dört bir yanına gönderdiği pirinçlerle sektöre yön veren Mutlular Grup adına Gıda Grubu Genel Müdürü Samed Kocaman “Yılın Lider Pirinç Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 8

ZUZU TOYS – YILIN GÜVENİLİR OYUNCAK ÜRETİM MARKASI

Oyuncak sektörü içinde iç ve dış pazarda işini ve ürününü geliştirme misyonuyla çocuklar için kaliteli ve sağlığa uygun, çocukların zihinsel, fiziksel ve sosyal gelişimlerini destekleyici oyuncaklar üreten, teknoloji ve inovasyonu en etkin şekilde üretimle birleştiren, doğaya ve insana duyarlı üretim anlayışıyla sektöre yön veren Zuzu Toys adına Firma Kurucu Ortağı ve Müdürü Enes Malik Yılmaz “Yılın Güvenilir Oyuncak Üretim Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 9

ZIEBART – YILIN LİDER ARAÇ BAKIM ÇÖZÜMLERİ MARKASI

37 ülkede 1300 servis merkezi ile müşterilerine araç bakım çözümleri sunan, antibakteriyel detaylı iç temizlik, boya koruma, seramik kaplama, cam filmi, kaput koruma filmleri konusunda dünya lideri olan Ziebart adına Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akman “Yılın Lider Araç Bakım Çözümleri Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 10

MB LIFE SAĞLIK – İNOVATİF KOZMETİK VE GIDA TAKVİYELERİ MARKASI

İlaç, medikal ve OTC sektöründe olan eksiklikleri yeni teknoloji ve yüksek kalite standartlarında insan sağlığının hizmetine sunmayı kendisine misyon edinen, uluslararası standartlarda uyumluluk ile mevcut süreçlerin tamamında müşteri talep ve ihtiyaçları tam anlamıyla karşılamaya çalışan ve güveni amaçlayan MB Life Sağlık adına Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bilal Kara “İnovatif Kozmetik ve Gıda Takviyeleri Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 11

GÜNHIZ NET BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ – TÜRKİYE 100. YIL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ MARKASI

Danışanlarının işletmeleri için ihtiyaç duyduğu özelleştirilmiş hizmeti onlarla bitlikte belirleyip hayat geçiren, işletmelerindeki her türlü iş sürecini ERP sistemleri ile optimize ederek daha hızlı, daha güvenilir ve daha verimli bir iş hayatına entegre olmalarına aracılık eden ve kusursuz bir dijital sistem oluşturan GünHız Net Bilişim Teknolojileri adına Şirket Kurucusu Kadir Günhız “Türkiye 100. Yıl Bilişim Teknolojileri Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 12

OİOİ – TÜRKİYE’NİN LİDER BEBEK ÜRÜNLERİ MARKASI

Kaliteli, güvenli, yenilikçi ve pratik ürünleriyle kurulduğu günden beri “hayatını kolaylaştırma” hedefinden şaşmayan, annelerin sevgisini ve güvenini kazanarak kategorisinin en değerli, en prestijli markası olmayı başaran OİOİ adına Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Seda Güneysu Çelik “Türkiye’nin Lider Bebek Ürünleri Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 13

PEKER EMLAK İNŞAAT – İNOVATİF İNŞAAT MARKASI

Kaba inşaat alanında üstlenmiş olduğu tüm projeleri anlaşma kriterlerini her aşamada dikkate alarak taahhüt edilen süre içerisinde kurallarına uygun ve eksiksiz şekilde teslim etmeyi şirket mottosu olarak benimseyen, sektörün lokomotif inşaat firmaları tarafından Anahtar Teslim Kaba İnşaat alanında tercih edilen çözüm ortağı olarak benimsenen ve gelişen sektör dinamiklerine sürekli olarak kendini uyarlayan Peker Emlak İnşaat adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selin Buse Peker “İnovatif İnşaat Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 14

NICE 4 HOME – YILIN DİKKAT ÇEKEN E-İHRACAT MARKASI

Türkiye yüzyılında Türkiye’nin dünyanın en büyük ekonomileri arasına girmesi doğrultusunda çalışan, dijital dönüşüme katkıda bulunmak adına Kayseri başta olmak üzere ülke genelindeki üreticilerin küresel pazarlara başarıyla ulaşmasını sağlayan, mobilyadan tekstil ve zücaciyeye kadar üreticilerin ürünlerini son kullanıcıya kadar güvenle ulaştıran Nice 4 Home adına Türkiye Ceo’su Çiğdem Genç “Yılın Dikkat Çeken E-İhracat Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 15

ELEVE İLAÇ A.Ş. – YILIN İNOVATİF İLAÇ DIŞI GIDA TAKVİYE ÜRÜNLERİ MARKASI

40 yıllık kaliteli hammadde birikimi ile ileri teknoloji üretim tesisi sayesinde sağlığa faydalı her alanda medikal kaynaklardan ilham aldığı üstün Ar-Ge doğrultusunda güvenilir ve kaliteli takviye edici gıdalar üreten Eleve İlaç A.Ş. adına Ulusal Ticaret Müdürü Metin Kavak “Yılın İnovatif İlaç Dışı Gıda Takviye Ürünleri Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 16

OEG20 BİYOTEKNOLOJİ – İNOVATİF 24K ALTIN DESTEKLİ SAÇ ŞAMPUAN ÜRETİM MARKASI

Özel içeriği, cilt ile uyumlu ph değeri sayesinde saçı ve saçlı deriyi beslerken ilk kullanımdan itibaren saç dökülmesini engellediği, saç köklerinin güçlenmesini sağladığı ve saç oluşumunu desteklediği gözlemlenen inovatif şampuan ürününü üreten OEG20 Biyoteknoloji adına Firma Kurucusu ve Ar-Ge Direktörü Sevgi Gürbüz “İnovatif 24K Altın Destekli Saç Şampuan Üretim Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 17

LİR KOZMETİK OTEL EKİPMANLARI – TEK KULLANIMLIK EKOLOJİK OTEL EKİPMANLARI VE OTEL ODA KOZMETİĞİ MARKASI

Kullan at sektöründeki yenilikleri otel konseptine uygun, avantajlı maliyetler kapsamında çözümler sunan, ithal ve yerli markalardan oluşan zengin ürün yelpazesi ile otel oda kozmetiği, masa üstü servis ürünleri ve tek kullanımlık ambalaj grubu ürünleriyle hizmet kalitesini sürdüren Lir Kozmetik Otel Ekipmanları adına Firma Sahibi Özlem Özbek “Tek Kullanımlık Ekolojik Otel Ekipmanları ve Otel Oda Kozmetiği Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 18

LİDER SOLAR ENERJİ – YILIN İNOVATİF GÜNEŞ PANELLERİ ÜRETİM VE OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ MARKASI

Makul tasarımı, gelişmiş teknolojisi, zengin kategorileri ve güvenilir kalitesinin yanı sıra profesyonel, yüksek verimli ve rafine hizmet özelliklerine sahip yeni enerji konusunda güven duyulan, yeşil enerji ile ekonomik kalkınmayı yönlendirmeye ve müşterilerle altın bir gelecek yaratmaya kendini adayan Lider Solar Enerji adına Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Seringöz “Yılın İnovatif Güneş Panelleri Üretim ve Otomasyon Teknolojileri Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 19

OĞUZ HOLDİNG – LİDER İÇECEK MARKASI

1997 yılında Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde yüzde yüz yerli ve milli sermaye ile kurulan, bugün 5 fabrikası ile Türkiye’nin en büyük içecek üreticisi konumunda olan, meyve suyu-soğuk çay kategorisinde Juss, enerji içeceği kategorisinde Black Bruin, gazoz-limonata-şerbet-soda kategorilerinde de Sarıyer markaları ile ilerleyen Oğuz Holding adına Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Oğuz ile Ceo Enes Örer “Lider İçecek Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 20

BİOMAKSAN – YENİLENEBİLİR ENERJİ KURUTMA VE BİYOKÜTLE PELETLEME SİSTEMLERİ MARKASI

Ürettiği makinalar ile artık veya atık değeri taşıyan ürünlerin kurulan proje bazlı tesislerde parçalanması, öğütülmesi, kurutulması, pelletlenmesi ve paketlenmesi işlemlerini yaparak bio-kütle yakıt ve gübre haline getirilmesini sağlayan Biomaksan adına Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Uludağ “Yenilenebilir Enerji Kurutma ve Biyokütle Peletleme Sistemleri Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 21

BRANGO – YILIN EN İYİ ERKEK GİYİM TASARIM MARKASI

Ortadoğu başta olmak üzere dünya genelinde pek çok mağazası bulunan, modanın tüm renk, desen ve çizgilerini koleksiyonlarına yansıtan, günün her anında şık ve bakımlı olmak isteyen metropol erkeğine yüzlerce seçenek sunan, kalitesi ve geniş ürün yelpazesi ile dikkat çeken Brango adına Genel Müdür Ramazan Gönül “Yılın En İyi Erkek Giyim Tasarım Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 22

CLEVER POLYMERS – 100. YILIN LİDER POLİÜRETAN ÜRETİM MARKASI

Yüzde yüz yerli sermayesi ile inşaat ve mimari detay çözümlerinde uygulanan su yalıtımı, endüstriyel zemin kaplama ve koruyucu boya alanındaki her çeşit poliüretan, prepolimer ve nihai ürünlerin tasarımını ve üretimini Gebze’de üretim tesislerinde gerçekleştiren ve inovatif, yüksek teknolojili araştırma ve geliştirmeye dayalı bir altyapıyla müşterilerine yüksek kalitede hizmet sunmayı amaç edinen Clever Polymers adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ezgi Odabaş “100. Yılın Lider Poliüretan Üretim Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 23

BORAN EMLAK – YILIN GÜVENİLİR GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK MARKASI

Emlak sektöründe değişen müşteri gereksinimlerine göre geleceği doğru okuyan ve hızla çözüm üreten dinamik yapısıyla ürün ve hizmet sunan, sektöründe örnek, problem çözümlerinde etkin ve güven odaklı olarak karşımıza çıkan Boran Emlak adına Firma Koordinatörü Deniz Erdoğan “Yılın Güvenilir Gayrimenkul Danışmanlık Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 24

İDA TINY HOUSE – YILIN GÜVENİLİR TINY HOUSE MARKASI

Alternatif konut arayan, minimalist doğal yaşam alanı isteyen ve imar mevzuatının zorluğundan kaçmak isteyen insanlara gerekli tiny house hizmetini sunan İda Tiny House adına Firma Sahibi ve Mimar Serdar Tarakçı “Yılın Güvenilir Tiny House Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 25

ROMADAEVLEN.COM – YILIN İNOVATİF DÜĞÜN VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ MARKASI

Dünyanın en romantik şehirlerinden biri olan Roma’da çiftlerin evlenme hayalini gerçekleştirmek için düğün organizasyonu ve hazırlığının her adımını sorunsuz bir şekilde organize edebilen Romadaevlen.com adına Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar “Yılın İnovatif Düğün ve Organizasyon Hizmetleri Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 26

BÜRO STATİK – YILIN LİDER PROJE TAAHHÜT VE MÜHENDİSLİK MARKASI

Gerek çelik gerekse betonarme statik projelerde öncelikle uygulanabilirliği göz önünde bulundurarak, çizimlerde program çıktıları yerine birebir mühendis teknik ressamların her detayı oluşturmasını prensip olarak kabul eden, bu şekilde hazırlanan tüm teknik resimlerin proje sorumlusu tarafından da kontrol edilerek olası hataları minimize eden Büro Statik adına Kurucu Ortaklar Fatih Yeşilselvi ve Orhan İlkay Ergüneş “Yılın Lider Proje Taahhüt ve Mühendislik Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 27

ÖZ-AK ŞİRKETLER GRUBU – YILIN PROFESYONEL TEMİZLİK VE GÜVENLİK HİZMETLERİ MARKASI

Huzurlu yaşayan site-bina sakinlerinin sağlıklı ve güvenli bir yaşam alanında sadece hayatın getirdiği sorumluluklara odaklanmasını hedefleyen, uzman kadrosuyla güvenliği, hijyeni ve düzeni sağlayarak yönettiği yaşam alanlarındaki tüm sakinlerin hayatlarını kolaylaştıran Öz-Ak Şirketler Grubu adına Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akcil “Yılın Profesyonel Temizlik ve Güvenlik Hizmetleri Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 28

CLINICEXPERT – ULUSLARARASI HİZMET SUNAN SAĞLIK TURİZM MARKASI

Hastalarını doğru tedavi yöntemleriyle ve güvenilir sağlık kurumlarıyla buluşturmayı amaçlayan, uzman kadrosuyla sağlık çözümleri arayan misafirlerine ileri teknoloji ve güvenilir tedavi imkanı sunan pek çok merkez seçeneği olan, uluslararası sağlık turizmi hizmeti veren ClinicExpert adına Firma Yetkilisi Fiona Cosan “Uluslararası Hizmet Sunan Sağlık Turizm Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 29

DEĞİŞİM GRUP – YILIN GÜVENİLİR ÜRÜN SATIŞ VE DAĞITIM MARKASI

Sahada yeniliği kendine ilke edinmiş, teknolojik gelişmelerden faydalanarak sektöründe öncü ve lider olan, elektronik ortamda ve mobil ağ üzerinden sipariş alma, stok takip etme, cari hesap ve risk takip etmek gibi uygulamalar geliştirerek gerekli altyapıları oluşturan Değişim Grup adına Genel Müdür Ali Bayram “Yılın Güvenilir Ürün Satış ve Dağıtım Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 30

ÖMER İSTANBUL DİŞ KLİNİĞİ – YILIN ULUSLARARASI DİŞ ESTETİĞİ MERKEZİ

Merkez polikliniği Fatih dışında, Esenler ve Bağcılar şubelerinde misafirlerine rahat ve samimi bir ortamda genel, estetik ve restoratif diş tedavi hizmetleri sunan, yenilikçi ve kaliteli yapısından ödün vermeyen, öncelikle hasta memnuniyeti Ömer İstanbul Diş Kliniği adına Diş Hekimi Ömer Karaaslan “Yılın Uluslararası Diş Estetiği Merkezi” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 31

AYŞE GÜNEŞ – 2. YÜZYILI İNŞA EDECEK LİDER KADIN

6 yıl süren kamu tecrübesinden sonra otomotiv sektöründen özel sektöre giriş yapan, 2009 yılında Amerikan menşeli bir şirkette yerli ve yabancı profesyonellerden inşaat projeleri satış ve pazarlaması sahasında aldığı sayısız eğitimden sonra bu mesleğe daha kurumsal yapı kazandırmak adına 2013 yılında Alesta Gayrimenkul İnşaat Proje Geliştirme şirketini kuran, kendi kurduğu ekibiyle birlikte birçok başarılı projeye imza atan Alesta Kurucu Ceo’su Ayşe Güneş “2. Yüzyılı İnşa Edecek Lider Kadın” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 32

KOZİKOĞLU RULMAN – YILIN LİDER RULMAN İHRACAT VE İTHALAT MARKASI

100 yılı aşkın engin tecrübesiyle Türk sanayisine hizmet vermenin dördüncü kuşak gururunu yaşayan, rulman sektörünün en eski şirketi olan,sektörün önde gelen üreticilerinden UBC, IKO, NADELLA ve DURBAL marka rulman ve lineer, ürünlerinin Türkiye yetkili distribütörlüğünü üstlenerek Premium marka rulman çeşitlerini aynı çatı altında toplayan, iş ortaklarına geniş marka, ürün ve uzman makine mühendisleriyle hizmet veren Kozikoğlu Rulman adına Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Mert Kozikoğlu ve Nuri Cem Kozikoğlu “Yılın Lider Rulman İhracat ve İthalat Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 33

MELİKE DÖNER – YILIN GÜVENİLİR LEZZET İŞLETME MARKASI

El arabasıyla hizmete başlayan Eyüp Solmaz’ın daha sonra küçük bir dükkana geçerek yıllar içerisinde lezzetiyle dönerini yayan ve 2006 yılında 2698 kg döner ile Guinness Rekorlar Kitabı’na “Dünyanın En Büyük Döneri” olarak giren Melike Döner adına Firma Kurucusu Eyüp Solmaz “Yılın Güvenilir Lezzet İşletme Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 34

EHBA TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ – TÜRKİYE 100. YIL AKILLI KABLOSUZ YOL AYDINLATMA VE HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ ÇÖZÜM MARKASI

Mesleğinde yetkin personeli ile derin teknoloji projelerine yönelik çözümler üreten, hem altyapı hem de üst yapı projelerinde mühendislik hizmetleri verebilen, zorlu ve karmaşık projelerde danışmanlık hizmeti sağlayan Ehba Teknoloji Anonim Şirketi adına Kurucu Genel Müdür Hakan Bayram “Türkiye 100. Yıl Akıllı Kablosuz Yol Aydınlatma ve Haberleşme Teknolojileri Çözüm Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 35

ICEBERRY FROZEN YOĞURT VE WAFFLE – TÜRKİYE 100. YIL BAŞARILI FRANCHISING MARKASI

Geliştirdiği ürünlerde kendi özel tarifleri kullanan, üretimi kolay yenilikçi bir menüye sahip olmayı başaran, 2013 yılında ilk franchise bayisini açarak yakaladığı yüksek kalite standardını ve karlı iş planını paylaşarak büyüme stratejisine yönelen Iceberry Frozen Yoğurt ve Waffle adına Firma Kurucusu Erçin Erkmen “Türkiye 100. Yıl Başarılı Franchising Markası” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 36

ENES ÖRER – YILIN GENÇ CEO’SU

1997 yılında Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde yüzde yüz yerli ve milli sermaye ile kurulan, bugün 5 fabrikası ile Türkiye’nin en büyük içecek üreticisi konumunda olan, meyve suyu-soğuk çay kategorisinde Juss, enerji içeceği kategorisinde Black Bruin, gazoz-limonata-şerbet-soda kategorilerinde de Sarıyer markaları ile ilerleyen Oğuz Holding Ceo’su Enes Örer “Yılın Genç Ceo’su” ödülünü aldı.

100. yıl marka ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 37

OPALINOX – YILIN PASLANMAZ ÇELİK EVYE İHRACAT MARKASI

Evyelerin işlevselliğini ve estetiğini bir araya getirerek mutfaklarınıza özel dokunuşlarda bulunmayı amaçlayan, kaliteden ödün vermeden tasarlanmış ve üretilmiş evyeleri ile geniş ürün yelpazesi sunan Opalinox adına Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Payal “Yılın Paslanmaz Çelik Evye İhracat Markası” ödülünü aldı.

KATEGORİLER:
AİLE – YILIN DİZİSİ
GÜLDÜR GÜLDÜR – YILIN KOMEDİ PROGRAMI
ERDAL ÖZYAĞCILAR – MESLEK ONUR ÖDÜLÜ
NELER OLUYOR HAYATTA – YILIN HABER AKTÜEL PROGRAMI
DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME – YILIN REALITY PROGRAMI
GÜLŞAH SARAÇOĞLU – YILIN MODA TASARIMCISI
SERKAN ÇAĞRI – YILIN KLARNET VİRTÜÖZÜ
İKİLEM – YILIN MÜZİK GRUBU
MÜZİK ONAIR – YILIN MÜZİK PR ŞİRKETİ
MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ – YILIN KARAKTER OYUNCUSU
MELİS MİNKARİ & RECEP USTA – YILIN DİZİ ÇİFTİ
CİHAN ŞİMŞEK – YILIN ERKEK KOMEDİ OYUNCUSU
KAN ÇİÇEKLERİ – YILIN GÜNDÜZ KUŞAĞI DİZİSİ
SHOW HABER – YILIN HABER MERKEZİ
KAFA TV – YILIN DİJİTAL İÇERİK KANALI
GAZETE MAGAZİN – YILIN MAGAZİN PROGRAMI
ÖZKAN ÖZTÜRK – YILIN SPOR SPİKERİ
ELA RÜMEYSA CEBECİ – YILIN SABAH HABERLERİ SUNUCUSU
MESUT YAR İLE SABAHIN SÖZCÜSÜ – YILIN SABAH HABERLERİ PROGRAMI
REKLAMARKASI – YILIN İLETİŞİM VE PAZARLAMA PROGRAMI
SEYHAN ŞAŞKO – YILIN KADIN SPOR PROGRAMI SUNUCUSU
HAFTA SONU ANA HABER (HABER GLOBAL) – YILIN HAFTA SONU HABER PROGRAMI
TİVİBU SPOR – YILIN SPOR KANALI
HÜRRİYET KELEBEK – YILIN MAGAZİN GAZETESİ
HABERET – YILIN DİKKAT ÇEKEN HABER SİTESİ
TÜRKİYE'NİN NABZI – YILIN GÜNDEM HABER PROGRAMI
BESTE AÇAR – MESLEK ONUR ÖDÜLÜ

İnternet haberciliğinde sahtecilik kayda alındı AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan 3. Medya Buluşması Ayşenur Arslan gözaltına alındı Apple, F1 haklarını alacak