Bir ilk yaşandı: Ünlü yarışmada 5 milyonluk soru açıldı

Türkiye'nin en popüler yarışmalarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster'de, geçtiğimiz günlerde ödül 5 milyon liraya çıkartılmıştı. Bu değişimle birlikte yarışmacı Eyüp İşler, ilk kez 5 milyonluk soruyu açtırdı. İşler, son soruya doğru yanıt veremedi. İşte o soru...

Bir ilk yaşandı: Ünlü yarışmada 5 milyonluk soru açıldı

Türkiye'nin en sevilen yarışma programlarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster, geçtiğimiz günlerde yeni bir formata geçti. ATV ekranlarında yayınlanan programın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu. Yarışmada büyük ödülün miktarı artarak 5 milyon TL olarak belirlendi.

Bir ilk yaşandı: Ünlü yarışmada 5 milyonluk soru açıldı - Resim : 1

Yarışmada geçtiğimiz hafta, Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencisi Eyüp İşler peş peşe verdiği doğru cevaplarla 5 milyon TL'lik soruyu açtırmaya hak kazanmıştı.

Bir ilk yaşandı: Ünlü yarışmada 5 milyonluk soru açıldı - Resim : 2

Bu akşam ki yeni bölümde, yarışmacı Eyüp İşler sorulan son soruyu doğru bilemeyerek, 5 milyon TL'lik ödülü kazanamadı.

Bir ilk yaşandı: Ünlü yarışmada 5 milyonluk soru açıldı - Resim : 3

İŞTE O SORU

İlki Sinop İnceburun'la Hatay'ın en güneyi arasında ikincisi Iğdır'ın en doğusuyla Gökçeada'nın en batı ucu arasına olmak üzere iki adet kuş uçuşu çizgi çekilecek olsa bu iki çizgi nerede kesişirdi?

A) Çorum
B) Yozgat
C) Sivas
D) Tokat

Doğru cevap A şıkkı Çorum.

Bir ilk yaşandı: Ünlü yarışmada 5 milyonluk soru açıldı - Resim : 4

Özlem Gürses, kendisine hakaret eden şahsı ifşa etti Seçmene hakaret edilen Flash Haber'e yüklü fatura Dilan Polat'tan Aile dizisine cevap! Bahçeli'den Müge Anlı'ya destek