Rabia Birsen Güvercin Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soruyu bildi

Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi bir an yaşandı. Rabia Birsen Güvercin, son bölümde 400.000 TL'lik soruyu doğru yanıtlamış ve 1 Milyon TL'lik soruyu açtırmaya hak kazanmıştı. Bu akşam yayınlanan bölümde Türkiye'nin şehirleri ile ilgili soruyu da doğru bilen Güvercin, 1 milyon TL değerindeki ödülün sahibi oldu. İşte detaylar...

ATV ekranlarının sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi anlar yaşandı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu yarışmaya Ankara'dan katılan Rabia Birsen Güvercin, geçtiğimiz hafta 400 bin TL'lik soruyu bilerek 1 milyon liralık ödül sorusuna geldi. 

Rabia Birsen Güvercin Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soruyu bildi - Resim : 1

1 MİLYONLUK SORUYU AÇTIRDI!

Rabia Birsen Güvercin 1 Milyon TL'lik soruyu açtırdı. Açılan soru ise 'Türkiye'deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur?' oldu.

Rabia Birsen Güvercin Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soruyu bildi - Resim : 2

Sorunun cevaplarında ise;

A) Ş
B) V
C)G
D)H
şıkları yer aldı. Heyecanın bir an olsun dinmediği gecede sorunun cevabı için nefesler tutuldu.

Rabia Birsen Güvercin Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soruyu bildi - Resim : 3

Rabia Birsen Güvercin B şıkkını seçerek doğru cevabı verdi ve 1 milyon TL'lik büyük ödülün sahibi oldu.

Rabia Birsen Güvercin Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soruyu bildi - Resim : 4

HAYAT HİKAYESİ AĞLATTI

Bir kolunu kaybeden Güvercin, hikayesini anlattı. Yaşadıklarını belirten yarışmacı, 'Başımıza her şey gelebilir. Her şeye alışırız ama sevdiklerimizin yüzündeki o acı çok daha üzücü' dedi.

Rabia Birsen Güvercin Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soruyu bildi - Resim : 5

ÖDÜLLE YAPACAKLARI...

Rabia Birsen Güvercin ödülü kazanırsa yapacaklarını 'Bir el yaptıracağım. Estetik el. Biyonik kol gibi değil. Sol elimin aynısını tarıyorlar. Bilek ampütasyonu olduğu için diğer kolumun aynısının tersini çeviriyorlar ve yumuşak silikon dokudan birebir aynısını yapıyorlar. Takıyorsunuz ve kimse hiçbir şey anlamıyor.' diyerek açıkladı.

Rabia Birsen Güvercin Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soruyu bildi - Resim : 6

Skandal sözler mahkemelik oluyor Acun'dan Pereira'ya, "Yıldız düşmanı bir adam" Bir PR uğruna ya Beşiktaş ne saçmalıklar yaşanıyor! Canlı yayında ölümden döndüler