Astrolog Şebnem Ekşib'ten Buket Aydın'a özel açıklamalar: Türkiye 2 yıl sonra yeniden seçime gidecek, daha çok güçlenecek!

Astrolog Şebnem Ekşib, 'Buket Aydın ile Haftalık' programına konuk oldu. Aydın'a özel açıklamalarda bulunan Ekşib, seçim sürecini astroloji açısından değerlendirdi. 2023 seçimlerini gökyüzü hareketlerine göre yorumlayan Ekşib, "Türkiye 2 yıl sonra yeniden seçime gidecek, daha çok güçlenecek" dedi.

Türkiye seçime gidiyor. Geri sayımın başladığı şu günlerde ittifaklar ve siyasiler arasındaki rekabet de giderek artıyor.

Son zamanlarda gündem olan bir konu da astrolojinin gücü. Siyasilerin uzun yıllardır gökyüzü hareketlerini de göz önünde bulundurarak karar aldıkları gündeme gelirken, ünlü isimler de genellikle bu yola başvuruyor.

Peki astroloji 2023 seçimleri için ne söylüyor? 2023 seçimlerinde sürpriz bekleniyor mu?

"YOĞUN BİR SEÇİM SÜRECİNDEN GEÇECEĞİZ"
Buket Aydın Astrolog Şebnem Ekşib'e sordu. Haberet.com'un YouTube kanalında yayınlanan 'Buket Aydın ile Haftalık' programında konuşan Ekşib şunları kaydetti:

"Yoğun bir seçim sürecinden geçeceğiz. Nisan ayı bu anlamda hem muhalefetin hem de hükümetin birbirini kılıç kalkan oynandığı bir alana şahitlik edeceğiz.

"BUNDAN SONRA SİSTEM KOALİSYONLAR ÜZERİNE DEVAM EDECEK"
Bundan sonra minimum 10-15 yıllık bir süreçte artık koalisyonlar var. Gökyüzü hareketleri de bunu söylüyor. Beğenelim beğenmeyelim, isteyelim ya da istemeyelim tek parti dönemi bitti. Ülkelerin de kendi içinde döngüleri vardır. Bundan sonra da koalisyonlar üzerine devam edecek bir sistem gelecek.

"1,5-2 YIL SONRA YENİDEN BİR SEÇİME GİDECEĞİZ"
Bu seçimde kim kazanırsa kazansın (Erdoğan ya da Kılıçdaroğlu) minimum 1,5-2 yıllık bir süreç olacak. Ondan sonra yeniden bir dönüşüm var. Yeniden bir seçime gideceğiz.

"YENİYLE GELENEKSEL OLANIN BÜYÜK SAVAŞI"
2026-2027 döngüsüne kadar da taşları oturtmak kolay olmayacak. Yeniden bir seçim var ama ondan sonra Türkiye büyük bir çıkış yakalayacak. Yeniyle geleneksel olanın büyük bir savaş olacak ama her durumda koalisyon olacak."

Perinçek: Biz de Cumhur İttifakı'nda yer almak istiyoruz HDP’nin masaya oturmasına vatandaş ne diyor? Muhabirimiz Hamza Aktay Ümraniye'de nabzı ölçtü İYİ Parti’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adaylığına itiraz FOX TV sunucusu altılı masa için oy istedi