Canlı yayında gergin anlar! Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, sunucuya kızıp stüdyoyu terk etti

Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, canlı yayında CHP Parti Meclis üyesi Müslim Sarı ile tartışmasında "Kemal Kılıçdaroğlu PKK'nın adayıdır" ifadelerini kullandı. Bu sözler stüdyoda tansiyonu yükseltirken sunucu Kübra Par konuğunu sakin olması konusunda uyardı. Gerginlik sonrası Daşdemir, mikrofonunu atarak yayını terk etti.

Habertürk ekranlarında yayınlanan Kübra Par'ın moderatörlüğündeki  Açık ve Net programında gergin dakikalar yaşandı. Sert ifadelerin havada uçuştuğu programda Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir yayını terk etti. 

Daşdemir, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, HDP ile görüşmesine tepki göstererek eleştirilerde bulundu.

Moderetör Kübra Par ise "Çok seslilik adına İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta ve CHP Parti Meclis Üyesi Müslim Sarı'ya, bu sözlerine cevap vermek isterlerse söz hakkı vereceğim" dedi.

'KANDİL' SÖZLERİ TANSİYONU YÜKSELTTİ
Daşdemir ise Par'ın sözlerine, "İsterseniz Kandil'den de bağlansınlar yayına, onlar da cevap versinler" ifadesiyle karşılık verdi.

"TERÖR ÖRGÜTÜNÜ YAYINA BAĞLAMAK GİBİ BİR ALIŞKANLIĞIMIZ YOK"
Daşdemir'in sözlerine Kübra Par'dan, "Bizim, bir terör örgütünü yayına bağlamak gibi bir alışkanlığımız da yok niyetimiz de yok. Size de daha sakin konuşmanızı öneririm" yanıtı geldi.

KILIÇDAROĞLU'NA YÖNELİK SÖZLERİ TANSİYONU YÜKSELTTİ
Stüdyoda CHP Parti Meclis Üyesi Müslim Sarı ile de münakaşa yaşayan Daşdemir, Sarı'ya yönelik olarak, "Sizin partiniz bizatihi terör örgütüne arka çıkan bir partidir. Genel Başkanınız (Kılıçdaroğlu), HDP'nin ve PKK'nın genel başkan adayıdır" ifadelerine kullandı.