CHP'li Müslim Sarı'nın canlı yayında ısrarla vurguladığı hesaplaşacağız sözleri dikkat çekti

CHP Parti Meclisi üyesi Müslim Sarı katıldığı bir televizyon programında "Hesaplaşacağımız kitleler var bizim" ifadelerini kullandı. Program sunucusu Kübra Par'ın ısrarla araya girme çabalarına rağmen 'hesaplaşacağız' vurgusunu devam ettiren Sarı'ya tepki yağdı. Vatandaşlar PKK'yla FETÖ'yle de hesaplaşacak mısınız? dedi.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Millet İttifakı'nın tartışmaların gölgesinde aday olarak gösterdiği Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu özellikle deprem bölgesinde seçim çalışmalarını yürütüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş da kendisine eşlik ediyor.

Kılıçdaroğlu sokakta çalışmalar yaparken diğer isimler de sosyal medya ve televizyon kanallarında açıklamalarda bulunarak projelerinden ve olası bir galibiyet durumunda yapacaklarından bahsediyorlar.

CHP'li Müslim Sarı'nın canlı yayında ısrarla vurguladığı hesaplaşacağız sözleri dikkat çekti - Resim : 1

CHP'Lİ SARI'DAN TEPKİ ÇEKEN SÖZLER
CHP Parti Meclisi üyesi Müslim Sarı katıldığı canlı yayında seçim gündemine dair çeşitli açıklamalarda bulundu.

Sarı açıklama yaparken ısrarla "Hesaplaşacağımız kitleler var bizim" diyerek tehditte bulundu.

Bazı kitlelerle hesaplaşacaklarını söyleyen Sarı'nın sinirli hali de dikkat çekti.

Kemal Kılıçdaroğlu için yeni seçim klibi çıktı! Gaye Su Akyol'dan tepki AK Parti'nin seçim kampanyası netleşiyor Fatih Erbakan'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler Cumhurbaşkanı adaylarının beşinci gün imza sonuçları açıklandı